Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

HK "Ogre" izcīna otro uzvaru

Ritvars Raits
Ritvars Raits

HK "Ogre" izcīna otro uzvaru
Viens no HK "Ogre" uzvaras priekšnoteikumiem bija Romāna Šumihina veiksmīgā spēle vārtos
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šovakar Latvijas Atklātajā hokeja čempionātā notika tikai viena spēle. Vidzemes ledus hallē HK "Ogre" revanšējās SK "Rīga/Profs-18" par iepriekšējiem diviem zaudējumiem, ar 3:1 izcīnot savu otro uzvaru turnīrā.

Jau no paša spēles sākuma neliels teritoriālais pārsvars bija laukuma saimniekiem. Tiesa, vārtu guvumā viņiem to izdevās pārvērst tikai 15.minūtē, kad skaitlisko vairākumu realizēja HK „Ogre” leģionārs – Krievijas hokejists Dmitrijs Hļustovs – 1:0. Pa rezultatīvais piespēlei Raivja Kurņigina un Artjoma Abramova kontā.

Abpusējiem uzbrukumiem un, jāsaka, arī noraidījumiem piesātinātā spēle turpinājās līdz otrā perioda vidum, kad ogrēniešiem vēlreiz izdevās iedegt sarkano lampiņu aiz pretinieku vārtiem – 2:0. Šoreiz ar precīzu metienu izcēlās pats Kurņigins, kuram asistēja Arturs Fedoruks un Edgars Bebris.

Šo divu vārtu pārsvaru HK „Ogre” spēlētāji noturēja līdz pat spēles izskaņai, kad viņu pretinieki, lai glābtu, kas vēl glābjams, izšķīrās par vārtsarga nomaiņu pret sesto laukuma spēlētāju. Praktiski bez vārtsarga SK „Rīga/Profs-18” spēlēja jau no 56.minūtes vidus, kad par bloķēšanu bija noraidīts ogrēnietis Sergejs Piskunovs. Piskunovam nenācās uz sodīto soliņa pavadīt pilnas divas minūtes, jo 57.minūtes pašās beigās rīdzinieks Artūrs Birstiņš tomēr pārspēja līdz tam lieliski spēlējušo Romānu Šumihinu – 1:2 (pa rezultatīvai piespēlei Artomam Dašutinam un Raimondam Upeniekam). Neko vairāk paveikt viesiem gan neizdevās – spēles pamatlaika pēdējā minūtē Kurņigins atkal no Bebra un Fedoruka piespēlēm vēlreiz raidīja ripu pretinieku vārtos, nodrošinot Ogres komandai uzvaru ar 3:1.

Latvijas Atklātais hokeja čempionāts:

HK "Ogre" - SK "Rīga/Profs-18" – 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)

Izmantotie resursi: lhf.lv

  -3 [+] [-]

, 2009-11-11 21:46, pirms 15 gadiem
Man gan neizskatijas ka pedejo golu golu iemeta tuksos varrtos, tur barins bija drizak... Nu vartarsgs bija bet uz ledus jau, devitnieka iemeta, bet prieks par Ogres puisiem, pelnita uzvara malaci
fani ar bija sanakusi, tie ari turejas, ura!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-12 09:34, pirms 15 gadiem
Viens no HK "Ogre" uzvaras priekšnoteikumiem bija Romāna Šumihina veiksmīgā spēle vārtos

Tā laikam tiešām ir vārtsargu nestabilitāte, jo man likās ka pirmie divi vārtsargi ogrei bija Stiģis un Avotiņš, bet nu apsveicu!