Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: "Liepāja" sarūpē "Dinaburgai" devīto zaudējumu pēc kārtas

Savās mājās ar 5:2 uzvarot „Dinaburgu“, uz otro ailīti OHL turnīra tabulā pacēlusies „Liepāja“. Spēles sākums gan bija visai mazrezultatīvs - tikai 1:0 mājinieku labā pēc divām trešdaļām, toties pēdējā periodā sekoja 6 vārtu birums.

Mirklis no Vankūveras "Canucks" un Nešvilas "Predators" spēles. Foto: Bob Frid/USA Today Sports/Scanpix

Vankūverieši un citas komandas cīnīsies par mājas spēļu priekšrocību atgūšanu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā šonakt Vankūveras "Canucks", Vinipegas "Jets" un Edmontonas "Oilers" izbaukumā spēkosies par atgriešanos sēriju priekšgalā.
Foto: IIHF
8

15 gadus vecais Mūrnieks labo rekordu, Latvijas U18 pārspēj slovākus

Šodien uzvaru pasaules čempionāta otrajā spēlē izcīnīja Latvijas U18 hokeja izlase, kas Somijas pilsētā Espo ar 5:3 pieveica Slovākiju un spēra soli pretī iekļūšanai ceturtdaļfinālā. Ar vārtiem izcēlās arī 15 gadus vecais Olivers Mūrnieks.
Fotogrāfija no iepriekšējā gada labdarības spēles
Foto: Rotas Meiorceltnieks/Tukuma Balss

Tukumā notiks labdarības hokeja spēle starp Latvijas sporta slavenībām un HK "Rotas/Meliorceltnieks"

Sestdien, 27. aprīlī, plkst. 17.00 Tukuma ledus hallē notiks labdarības hokeja spēle, kurā vietējā komanda "Rotas/Meliorceltnieks" krustos nūjas ar Latvijas hokeja draugu komandu ar sastāvā iekļautiem bijušajiem Latvijas hokeja izlases spēlētājiem, citu sporta veidu pārstāvjiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Spēles mērķis ir vākt līdzekļus jaunā tukumnieka Rodrigo rehabilitācijai. Ieeja spēlē būs par ziedojumiem.