Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Brunstrēms izvēlas "Stars"

Juris Miņins
Juris Miņins

Brunstrēms izvēlas "Stars"
Fabians Brunstrēms
Foto: aftonbladet.se

Talantīgais Zviedrijas hokejists Fabians Brunstrēms ir parakstījis līgumu ar Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komandu Dalsasas "Stars", tādējādi pieliekot punktu visām ar šo jautājumu saistītajām baumām.

Zveidru brīvais aģents Fabians Brunstrēms ar Dalasas vienību noslēdza minimālo līgumu uz diviem gadiem. Atgādīnāsim, ka iepriekš šo spēlētāju medīja daudzi citi NHL klubi.

"Tas bija smags lēmums, jo pārējās komandas, kā Monreāla un Detroita, arī ir labas, taču es domāju, ka Dalasa būs labāka pirekš manis", sacīja Brunstrēms, "Men tiešām patīk pilsēta un arī cilvēki, kas strādā Dalasas organizācijā. Es jau esmu apmeklējis gan treniņzāles, gan spēļu arēnu un, jāatzīst, ka tās bija lieliskas." Jāpiebilsts, ka Dalsas "Stars" bija jau trešā komanda, kuru Brunstrēms apmeklēja, pirms izšķīrās par līguma parakstīšanu.

23 gadus vecais Brunstrēms, kurš bija neierobežoteis brīvais aģents, "Stars" vienībai pievienosies nākamsezon.

Brunstrēms, kurš šos sezonu aizvadīja Karlstādes "BK Frajerstad" komandā, kas spēlē Zviedrijas Elites sērijā, 54 spēlēs guva 37 (9+28) punktus, bet pagājušsezon 186 cm garais un 90 kg smagais spēlētājs pārstāvēja Zviedrijas otrās līgas vienībā "Boras HC", kur 41 spēlē guva 73 (37+36) punktus.

"Mēs esam priecīgi, ka mūsu komandā ir parādījies šāds spēlētājs", sacīja "Stars" ģenerālmenedžeris Less Džeksons, "Viņš ir lielisks jaunais spēlētājs un būs labs papildinājums mūsu komandas jauno spēlētāju sarakstā."

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com

     [+] [-]

, 2008-05-10 12:42, pirms 16 gadiem
Nepajokam punktus vaac. Dalasai labs pastiprinajums uzbrukumaa buus .

     [+] [-]

, 2008-05-10 13:53, pirms 16 gadiem
a šitas vispār bija draftēts ?

     [+] [-]

, 2008-05-10 15:01, pirms 16 gadiem
T/H rakstīja: a šitas vispār bija draftēts ?


Tur jau tā lieta, ka nav... kad bija viņa gads viņš vēl "nespīdēja", bet pagājušsezon "atvērās" un dod vaļā pa nopietno...

     [+] [-]

, 2008-05-10 19:11, pirms 16 gadiem
Nesaprotu ar ko šis uzbrucējs izpelnījies tādu uzmanību? Pēdējā sezonā spēlējot Zviedrijas superlīgā viņš guva 9(!) vārtus. Viņš vispār nav pierādījis sevi pat nevienā internacionālajā turnīrā, kur nu vēl runājot par Z-ameriku. Un ja jau viņš ir tik talantīgs, ko tad viņu nepaņēma Zviedrijas izlasē?
Manuprāt, Brets Hals var pamatīgi nožēlot šo gājienu.

     [+] [-]

, 2008-05-10 19:53, pirms 16 gadiem
domaju ka cilveki dalasa zin ko dara un ja vinjsh nebutu tik labs tad ligumu nemaz nebutu piedavajushi