Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Mūsējie bez punktiem, komandas zaudē (papildināts)

Juris Miņins
Juris Miņins

Mūsējie bez punktiem,  komandas zaudē (papildināts)
Juris Štāls
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas hokejistu Jura Štāla un Edgara Branča pārstāvētās komandas Internacionālajā hokeja līgā (IHL) Kvadsitijas "Mallards" un Deitonas "Gems" piedzīvojušas zaudējumus pēdējās spēlēs, bet mūsu hokejisti palikuši bez punktiem.

Iepriekš jau ziņojām, ka Juris Štāls bija guvis savainojumu, tāpēc bija spiests izlaist vairākas spēles, taču nu jau viņš ir atgriezies komandā un aizvadījis jau trīs cīņas, pēdējā no tām risinājās šonakt, pret Flintas "Generals".

Kvadsitijas "Mallards", kuri ir IHL debitanti, šajā spēlē ne reizi nebija vadībā un arī kopumā Flintas "Generals" hokejisti viņiem īpašas cerības uz uzvaru neatstāja. Pirmais periods noslēdzās ar rezultātu 1:3 "Generals" labā, otrajā periodā flintieši guva vēl divus vārtus, bet noslēdzošajā trešdaļā abas komandas cīnījās neizšķirti, 1:1, taču spēles rezultāts bija 6:2 Flintas "Generals" labā.

Juris Štāls šajā spēlē piecreiz meta pa vārtiem, taču pie vārtu guvuma viņam neizdevās tikt, arī rezultativitātes piespēles, tāpat kā soda minūtes, viņš nenopelnīja un spēli beidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Jāpiebilst, ka līdz šim aizvadītajās četrās spēlēs Štāla kontā ir viens punkts (1+0), divas soda minūtes, 21 metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients, bet viņa pārstāvētie Kvadsitijas "Mallards", ar sešās spēlēs izcīnītu vienu uzvaru un vienu zaudējumu papildlaikā, ieņem pēdējo vietu IHL kopvērtējuma tabulā.

Savukārt Edgara Branča Deitonas "Gems" ar 2:3 piekāpās Porthuronas "Icehawks". Arī deitonieši ne reizi nebija vadībā, taču cīņa izvērtās spraigāka, jo "Icehawks" uzvaras vārtus guva vien pēdējā trešdaļā.

Edgars Brancis šajā spēlē punktus neguva, taču nopelnīja divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu. Kopumā viņa kontā ir astoņas aizvadītās spēles, trīs rezultatīvas piepēles, astoņi metieni pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients, bet Deitonas "Gems" IHL kopvērtējuma tabulā ieņem piekto vietu septiņu komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
ihl-hockey.com

  -1 [+] [-]

, 2009-11-09 10:17, pirms 15 gadiem
Tajā pašā līgā Edgars Brancis Daytona Gems 7sp 0+3 0pim

     [+] [-]

, 2009-11-09 10:36, pirms 15 gadiem
Interesanti,ka IHL līgā praktiski katrā spēlē ir kāds kautiņš un tiesneši pēc nelielas izplūkšanās pat nenoraida uz 2 minūtēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-09 11:59, pirms 15 gadiem
Par zaudējumu pamatlaikā punktus nedod...

  +1 [+] [-]

, 2009-11-09 12:28, pirms 15 gadiem
Leitāns savukārt guva vārtus sestdien OHL spēlē.

     [+] [-]

, 2009-11-09 17:23, pirms 15 gadiem
Kāds var vispār pastāstīt kas tā par līgu un kur tā bāzēta? Pirmo reiz par tādu dzīrdu! kādā līmenī spēlē/

     [+] [-]

, 2009-11-09 18:43, pirms 15 gadiem
ilmis2 rakstīja: Kāds var vispār pastāstīt kas tā par līgu un kur tā bāzēta? Pirmo reiz par tādu dzīrdu! kādā līmenī spēlē/
Info-www.ihl-hockey.com.8 komandas,riktīga gaļas mašīna.Ja paskatās sastāvus -tad nav mazums spēlētāju ar AHL un Eiropas līgu pieredzi.Bāzētas komandas Amerikas vidusdaļā.

     [+] [-]

, 2009-11-09 22:14, pirms 15 gadiem
Edgars rakstīja: Leitāns savukārt guva vārtus sestdien OHL spēlē.
jā nesaprotu kapēc pa Leitānu neko neraksta .. 14 Spēlēs 7(4+3)punkti