Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ševčenko vārti, "Saryarka" uzvar

Ševčenko vārti, "Saryarka" uzvar
Ēriks Ševčenko
Foto: www.hc-saryarka.com

Kārtējo uzvaru šodien izcīnija Leonīda Tambijeva vadītā Karagandas "Saryarka", kuras uzvaru ar vārtu guvumu kaldināja Ēriks Ševčenko, bet Kirils Tambījevs rezultatīvi asistēja Ševčenko vārtu guvumā.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) maču aizvadīja Leonīda Tambijeva vadītā Karagandas "Saryarka", kas mājās ar rezultātu 4:2 pieveica Volžskas "Ariada" vienību. Uzvarētāju rindās maču aizvadīja Ēriks Ševčenko, kurš spēlēja komandas otrajā aizsargu pārī, uz laukuma pavadīja 18:48 minūtes, gūstot vārtus ar vienīgo izdarīto metienu pa vārtiem, kā arī saglabājot neitrālu lietderības koeficientu. Savukārt Kirils Tambijevs spēlēja ceturtajā virknējumā, uz laukuma pavadot 09:51 minūtes, kuru laikā atdeva rezultatīvu piespēli Ševčenko vārtu guvumā , izdarīja vienu metienu un saglabāja neitrālu lietderības koeficientu, bet Artūrs Kuzmenkovs spēlē nepiedalijās.

Ševčenko šosezon 40 aizvadītajās spēlēs iekrājis 22 (8+14) rezultativitātes punktus, kā arī 43 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +7. Savukārt Tambijevs 23 aizvadītajos mačos izcēlies ar deviņiem (2+7) punktiem, kā arī 12 soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +4, bet Kuzmenkovs 41 mačā izcēlies ar 23 (3+20) punktiem, 24 soda minūtēm un pozitīvu lietderību +10.

Citā mačā Jura Upīša un Mārtiņa Jakovļeva pārstāvētā Angarskas "Ermak" ar rezultātu 2:3 piekāpās "Kazzinc-Torpedo" vienībai. Upītis spēlēja komandas otrajā virknējumā, uz laukuma pavadot 19:14 minūtes, kuru laikā reizi meta pa vārtiem, saņēma divu minūšu noraidījumu, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -1, bet Jakovļevs spēlēja komandas ceturtajā aizsargu pārī, uz laukuma pavadot 11:45 minūtes, kuru laikā trīs reizes meta pa vārtiem, saņēma divu minūšu noraidījumu un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Upītis šosezon 14 mačos iekrājis 11 (6+5) rezultativitātes punktus, kā arī četras soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +3, bet Jakovļevs 33 mačos astoņus (1+7) punktus, astoņas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -7.

Izmantotie resursi:
Высшая хоккейная лига - Официальный сайт

  +1 [+] [-]

, 2015-02-09 19:01, pirms 10 gadiem
Pie shaadiem rakstiem deretu atziimeet arii muusu hokejistu klubu ienjemtaa vietas savos chempionatos
Saryarka parliecinosi ienjem 1.v., par 12 punktiem apsteidzot tuvaako sekotaju.
Ermak ienjem 15. vietu, par 3 punktiem apsteidzot 17.v., kas kaa pirmaa paliek aarpus play-off robezhas.
Par Upisha rezultativitati liels prieks, personiigi es nebiju gaidiijis, ka vinjam tik labi VHL ies.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-09 20:19, pirms 10 gadiem
Cik zinaams tad Kuzmenkovam ir lauzta kaaja, Begovam ari laikam trauma, bet, cik saprotu Begovu nemaz vairak nevar pacelt augsaa uz pirmo komandu.

  -1 [+] [-]

, 2015-02-10 12:28, pirms 10 gadiem
no ārzemniekiem, kuri vakar spēlēja, ir piemirsts Koba Jass HC Stadion Litoměřice - HC Benátky nad Jizerou,... .