Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kulda, Džeriņš rezultatīvi, klubiem sakāves

Jānis Pārums

Kulda, Džeriņš rezultatīvi, klubiem sakāves
Artūrs Kulda
Foto: Viesturs Zariņš

Aizvadītajā naktī Ontario Hokeja līgas (OHL) čempionātā pārliecinošus zaudējumus piedzīvoja visu latviešu hokejistu pārstāvētie klubi, tomēr Artūrs Kulda un Andris Džeriņš prata izcelties ar rezultatīvu spēli.

Artūra Kuldas Pīterboro "Petes" savā laukumā ar 3:6 piekāpās Belevilas "Bulls". Pirmās divas trešdaļas tika aizvadītas līdzīgā cīņā un pēc tām minimālā vadībā ar 3:2 bija "Petes", taču pēdējā periodā viss sagriezās kājām gaisā – tika zaudēti četri vārti (pēdējo ripu "Bulls" iemeta jau tukšos vārtos) un piedzīvots zaudējums.

Kulda asistēja pirmo un trešo vārtu guvumā un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon 38 spēlēs Kulda guvis septiņus vārtus un izdarījis 16 rezultatīvas piespēles.

Andra Džeriņa Kingstonas "Frontenacs" izbraukumā ar 2:8 kapitulēja Niagāras "Ice Dogs" priekšā. Līdz pirmās trešdaļas 19. minūtei "Ice Dogs" bija guvuši jau četrus vārtus (pēdējos turklāt mazākumā)un tikai tad beidzot "rēķinu" atklāja arī "Frontenacs" – precīzs metiens padevās latvietim Džeriņam. Tiesa otrajā un trešajā trešdaļā viss ritēja par labu "Ice Dogs" – Kingstonas hokejisti zaudēja vēl četrus vārtus (vienus vairākumā), atzīstot sakāvi.

Kā jau minēts, Džeriņš guva komandas pirmos vārtus, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens. Latvietim tie bija 14. vārti šosezon. 41 spēlē šosezon Džeriņš sakrājis 31 rezultativitātes punktu.

Pamatīgu "pērienu" saņēma arī Kaspara Daugaviņa Misisogas "St. Michaels Majors", kas izbraukumā cieta sakāvi pret Bremptonas "Battalion" – 1:6. Vēl otrās trešdaļas sākumā "Majors" zaudēja tikai ar 1:2, taču turpinājumā ielaida vēl četrus vārtus. Daugaviņš spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

Izmantotie resursi:
www.ontariohockeyleague.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-02-08 10:34, pirms 17 gadiem

wucns, 2008-02-08 10:22
daugavinju uz NHL



nu cik var ..

pienāks laiks,kad arī viņš būs nhl....
Slēpts komentārs: ask-bebrs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2008-02-08 11:21, pirms 17 gadiem
tu laikam neskatijies nevienu speeli kaa vins speeleeja ja jau taa saki ka neko neraadiija.. Nejau speeleetaaja vareesana vienmeer izpauzaas guutajos golos, bet gan taa aktivitaatee, vins ar savu aktivitaati arii speej panaakt gana daudz arii uz noraidiijumu izprovaceesanu !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-02-08 11:49, pirms 17 gadiem
wucns
te pēc lūzera izskaties tikai tu
Slēpts komentārs: omce
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-02-08 12:05, pirms 17 gadiem
pasmieties sheit var tikai par tevi wucn

  -3 [+] [-]

, 2008-02-08 13:06, pirms 17 gadiem
daugaviņš NHLam ir par mazu augumā un par vāju. jā, tehnika nav slikta, labi redz laukumu, bet tādu eiropā ir cik uziet...Lai tiktu NHL viņam vajadzīgs nereāls prulis, aģents - Dievs, īstā vieta īstais laiks, konkurentu neveiksmes, NHL kluba vadības un īpašnieku maiņa...utt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-08 14:01, pirms 17 gadiem
wisiem jau nav jaatiek uz NHL, lai paraadiitu cik vinjsh ir labs.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-08 15:29, pirms 17 gadiem
Cukur

Paskaties uz Subotku bruins.nhl.com: Boston Bruins - The Official Web Site kas pie Bruins šosezon spēlē uz viņa un vel dažu fona Daugaviņš ir spēka mitriķis.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-08 15:46, pirms 17 gadiem
Paliek smiekliigi, ka gandriiz pie katra raksta, kuraa piemineets Daugavinjsh uzrodas taadi, kas bljauj, ka vinjam jaaspeelee NHL, ka vinju gaida NHL, utt., un taadi, kuriem nepatiik tas, ka vinjsh labi speelee un kuri staasta visaadas lietas, lai paarliecinaatu citus, ka Daugavinjsh NHL nespeelees.
Labaak, lai Daugavinjsh shos komentaarus nelasa, turpina ciitiigi straadaat un piepilda savus meerkjus, ne jau kaads (vai kaadi) skaugjis to spees ietekmeet.

--> cukurs
Augums - jaa, vinjsh nav paaraak garsh, bet nu par vaaju - nezinu, kaa tu to vari apgalvot vai zini, turklaat ir dzirdeetas atsauksmes, ka vinjsh ir speeciigs, speelee arii tas ir redzams. Ko tad tu saki par Karsumu - arii par mazu augumaa un taapeec neder NHL? Jaa, liels augums hokejaa ir priekshrociiba, bet ne jau vinjiem visiem ir lieli augumi.

  +2 [+] [-]

, 2008-02-08 16:08, pirms 17 gadiem
wucn, tu esi vnk smiekliigs !!!

Dzeks chaliem piespeeles daliija taa ka maz neliekaas, ja nebuutu Daugavinsh U20 komandaa ljoooti shaubos par iekluushanu elitee!

P.S. Ja vinjam buutu zvaigznu slimiiba tad tai jau vajadzeeja paraadiities kad zaljais gurkis iekljuva starp vechiem lielajaa izlasee, bet nu taa kaa taa neparaadiijaas (varbuut arī paraadiijaas, tachu tad veixmiigi tai ir paarkaapts paari), tad tagad jau nu toch tas nenotiks