Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Skrastiņam, Ivanānam uzvaras

Andrejs Siliņš

Skrastiņam, Ivanānam uzvaras
Floridas "Panthers" spēlētāji pēc
uzvaras vārtu gūšanas
Foto: AP

Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) aizvadītajā naktī latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa Floridas "Panthers" savā laukumā ar rezultātu 5:2 pārspēja Pitsburgas "Penguins" vienību.

Kārlis Skrastiņš uzvarētāju rindās laukumā pavadīja 20 minūte sun 41 sekundi, izdarīja vienu neprecīzu metienu pa pretinieku vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu, bloķēja divus pretinieku metienus, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Mājinieki pārliecinoši kontrolēja notikumus laukumā jau ar spēles pirmajām minūtēm. Piektajā mača minūtē vispirms, ar pāris piespēlēm, sākot kārtējo uzbrukumu, tiekot pāri laukumam, Stīvens Veiss atrada Deividu Būtu laukuma labajā pusē, kurš rāvās uz vārtiem, saņēma piespēli un raidīja ripu vārtos, panākot 1:0. Pēc kārtējā iemetiena 40 sekundes vēlāk Brets Maklīns piespēlēja ripu Rostislavam Oļeszam, kurš bija pie vārtiem, ripu apstrādāja un panāca jau 2:0 mājinieku labā.

Raiens Melons pēc Sikora un Gila piespēlēm vienus vārtus "pingvīniem" atguva, taču Stīvens Veiss pēc partneru iesāktā uzbrukuma izcīnīja atlēkušo ripu un īstajā brīdī raidīja to vārtos - 3:1 pēc 20 minūtēm. Arī otro trešdaļu mājinieki sāka apņēmīgi. Iespieduši pitsburgiešus savā aizsardzības zonā, ceturtajā trešdaļas minūtē cīņā pie vārtiem visveiklākais izrādījās Brets Maklīns, gūstot savus pirmos vārtus mačā (iepriekš rezultatīvi piespēlēja) un jau 4:1 "Panthers" labā.

Trešdaļas desmitajā minūtē viesiem izdevās īstenot skaitlisko vairākumu, atgūstot vēl vienus vārtus, taču tas nemainīja spēles raksturu. Pēdējā mača minūtē, ķeroties pie pēdējā salmiņa, Pitsburga nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču risks neattaisnojās. Ripa nonāca cīņā laukuma vidusdaļā pie kreisās apmales, veiklākais izrādījās Braiens Alens, kurš ilgi nekavējās un no laukuma centra meta ripu uz "Penguins" vārtu pusi un izrādījās precīzāk nekā cerēts - ripa ielidoja vārtos un pielika punktu "Panthers" uzvarai. Mača beigu rezultāts 5:2.

Citā spēlē Raitis Ivanāns laukumā pavadīja četras minūtes un 23 sekundes, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, divus spēka paņēmienus, kā arī izkāvās ar Braienu Makgratanu, nopelnot piecas soda minūtes, un izpelnījās neitrāku lietderības koeficientu, bet uzbrucēja Losandželosas "Kings" ar 2:0 pārspēja Otavas "Senators".

NHL regulārā sezona.
7. marts.

Bruins - Maple Leafs 2:8
Islandres – Rangers 1:4
Flyers – Lightening 3:2
Hurricanes – Wild 3:2
Panthers – Penguins 5:2
Avalanche – Ducks 1:0
Coyotes – Canadiens 2:4
Canucks – Predators 6:2
Kings – Senators 2:0

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

1 2 39 komentāri

     [+] [-]

, 2008-03-07 08:22, pirms 17 gadiem
žēl, ka kažam atkal negatīvs koefs toties raičam atkal kautiņš

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 08:22, pirms 17 gadiem
Ersbergam pirmā mājas spēle, pirmā uzvara un pirmā "sausā" spēle...

  +6 [+] [-]

, 2008-03-07 08:25, pirms 17 gadiem
Diemžēl, manuprāt, Skrastiņš īsti nenosedza Malone un bija vainojams pie pirmajiem vārtiem, kurus iemeta Pitsburga. Neskatoties uz to, Florida turpina pārsteigt, apsveicami.
Kings komandā vienīgo varētu apsveikt vārtsargu, bet tas ir labāk nekā neko, jo Otavas komandā pa plecu uzsist nevar nevienam. Traģiska spēle. Ok, spēle vēl tā, bet realizēšanas procents bez komentāriem. Pie tāda pārsvara, kāds bija Otavai, rezultātam bija jābūt vismaz 5:1.. 3/3 Kings izdarīja 3 metienus pa vārtiem (trešo tukšos vārtos Sullivans ielika (pelnīti, jo pret viņu ļoti rupji nospēlēja Volčenkovs, ja nemaldos)), bet uzvarētājus netiesā, apsveicu!
Slēpts komentārs: Fox_sports

     [+] [-]

, 2008-03-07 08:32, pirms 17 gadiem
Skrastins vairs nebija pirmaja mainja ar buvmesteru.

  +5 [+] [-]

, 2008-03-07 08:36, pirms 17 gadiem
@ Fox_sports

Kārlis ir aizsargs, pirmkārt. Otrkārt, viņa uzdevums nav gūt vārtus. Treškārt, viņš nespēlē vairākumos, bet cīnās katrā mazākumā. Un, piektkārt, ja es saprotu, ka izteikt viedokli drīkst katrs, bet gvelzt muļķības nevaig, tad labāk paklusēt.
Slēpts komentārs: Fox_sports

     [+] [-]

, 2008-03-07 08:55, pirms 17 gadiem
Kāds var iemest linku ar Ivanāna kautiņu?

     [+] [-]

, 2008-03-07 08:58, pirms 17 gadiem
Laba nakts! Toronto vinnēja, Philly vinnēja! Par Panterām arī prieks! Izskatās, ka AVS arī jau stabili par PO domā!

  +3 [+] [-]

, 2008-03-07 09:00, pirms 17 gadiem
@Fox sports

Tāpēc, ka parasti neviens cits aizsargs tik daudz metienus nebloķē. Es Tev iesaku vienredz savu pakaļu naktī uzvilkt augšā, paskatīties spēli un paklausīties, cik reizes 60 minūšu laikā komentētāji piemin Skrastiņu un viņa bloķētos metienus. Un, ja Tu nezini atšķirību starp uzbrūkošā stila aizsargiem un tipiskiem aizsargiem, tad labāk paklusē. Ozo spēlē/ja visos vairākumos, bet nespēlēja mazākumos, Kaža spēlē visos mazākumos, bet nespēlē vairākumā.

  +2 [+] [-]

, 2008-03-07 09:14, pirms 17 gadiem
jaa nu kazam visu cienju - vinjs ir kautkas liidziigs kustiigai vaartu stangai kas pielien prieksaa ripai lai neiet vaartos

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 09:24, pirms 17 gadiem
Ieraugot Pitsburgas- Floridas spēles rezultātu, aiz prieka vai palēcos ! Dabūja tomēr zvaigžņotie pingvīni pēc nopelniem. Atklāti sakot, nebiju cerējis, ka Florida uz sezonas beigām tā sarosīsies. Tas ir labi, tagad Martēnam dilemma, ko likt vārtos sestdien pret Atlantu. Kaut arī Karolīna savus punktus pa labi pa kreisi nedāļā, izskatās, ka cīņa DAustrumos vēl nav beigusies, it īpaši, jo Panteām tagad vairākas spēles savās mājās.Arī Belaks sāk pildīt savus tiešos pienākumus jaunajā komandā.Negribu būt tendenciozs, bet Flerijam tas ir raksturīgi, - pēc dažām ļoti labām spēlēm uznāk kkāds atslābums un sākās bērnišķībgas kļūdas. Uzskatu, ka trešie vārti ir tīri uz viņa sirdsapziņas.Vispār Pingvīni savu vārtu priekšā neizskatās diez ko pārliecinoši, tad ripa ne tā atlec, tad pretinieku nespēj nogrūstīt no vārtu priekšas, tad aizsargi pozicionāli izlaiž no acīm pretspēlētājus...utt...Bet pleiofs tuvojas...

Kas attiecas uz Minesotas - Karolīnas spēli, ļoti patīkami, ka Karolīnieši neļauj tāpat vien izrēķināties ar savas komandas līderiem, - pēc visai diskutablā spēka paņēmiena pret Stālu, Vorosam nācās nedaudz izjust pretinieku ( Kouls ) spiedienu.
Kas redzēja, kā Raitim gāja ar Makgrettenu ?

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 09:24, pirms 17 gadiem
malacis karli fox sports tu pats vispar nejedz spelet

     [+] [-]

, 2008-03-07 09:26, pirms 17 gadiem
@ Leflērs

Nekas interesants (kautinsh).

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 09:29, pirms 17 gadiem
Fokssports

Ja to vēl nezināji, tads Skrastiņš ir tipisks stay- at- home aizsargs, kādu līgā nemaz nav tik daudz.Šādi aizsargi, kas spēlē pozicionāli , katrā komandā ir diezgan liela vērtība.Viņa galvenais pienākums nav būt rezultatīvam, bet gan spēlēt mazākumos un pret pretinieku līderiem.Varam varbūt zināmā mērā pārmest Kārlim kkādu pasivitāti uzbrukumu veidošanā, taču nekādā gadijumā to, ka viņam maz rezultativitātes punktu.

  -1 [+] [-]

, 2008-03-07 09:29, pirms 17 gadiem
GSH

Nu vismaz iedeva pāris reizes pa rīkli ?

     [+] [-]

, 2008-03-07 09:33, pirms 17 gadiem
@ Leflērs

Abi divi diezgan mazaktīvi. kaut ko vicinājās, bet tāds kārtīgs belziens nebija. Es ceru, ka nebija, jo beigās izskatījās, ka Raitis varētu būt dabūjis vienu sitienu, bet es redzēju tikai vienu reizi un nepiefiksēju, vai tā bija.

     [+] [-]

, 2008-03-07 09:45, pirms 17 gadiem
Es gan saprotu, par ko runā fokssports... domāju, ka viņš nenoniecina Kažas un arī Ivanāna lomu komandā, viņi abi ir pietiekami svarīgas savas komandas puzles sastāvdaļas... Ja mums būtu kāds pārīts spēlētāju, kas taisa rezultātu, tad papildus papriecāties par bloķētiem metieniem utt, būtu OK, bet, ja mums NHL šobrīd ir tikai bloķēti metieni, penalty kill, checking un enforcer... tad ir kā ir. Bet visu cieņu Kažam un Raičam.

  +2 [+] [-]

, 2008-03-07 09:47, pirms 17 gadiem
Fox sports

Tavs arguments ir pilniigi un galiigi garaam!
Es varbūt hokeju neesmu spēlējis, taču esmu vārtsargs florbolā un man bija kādreiz komandas biedrs aizsargs kuram pa visu sezonu nebija pat desmit punktu (tie paši tikai piespēles), bet viņš spēlēja (manuprāt arī tagad spēlē) pirmajā maiņā un viņu novērtēja komandas biedri, treneri un galvenokārt vārtsargi, pat neskatoties uz viņa mazrezultatīvo spēli viņš ir bijis arī izlases kandidātos.
Tā kā atgriežoties pie Skrastiņa - viņš nekad nav bijis un nebūs zvaigzne, varbūt līdzjutēji neizvēlēsies fanu kreklu ar viņa uzvārdu, bet viņu novērtē tie cilvēki kuriem to vajag-treneri,komandas biedri, eksperti.

     [+] [-]

, 2008-03-07 09:53, pirms 17 gadiem
"Rostislavs Oļeszs" man liekas pareizi jāraksta "Rostislavs Olešs".
Angloamerikāņu izrunai ar reālo uzvārdu bieži vien ir maz sakara.

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 10:19, pirms 17 gadiem
>Packa
Pagaidi bišķi kamēr Karsiks ar Daugavu iefiltrēsies NHL un ta jau mums (moš) būs arī savi scoreri iekš NHL...

  -1 [+] [-]

, 2008-03-07 10:21, pirms 17 gadiem
Daargie draugi!
Jums taadas tiinju nikji. Ja kaadam ir cits viedoklis, tad uzreiz jaanorej! Veelreiz atkaartoju, zinu Kazjas lomu laukumaa. Es rakstiiju "briinos, ka tik maz punktu". Sanaak, ka Kazja ir taads vieniigais pasaulee??? A no kurienes vinjam miinusi, ja jau taads ekstra klases aizsargs?

     [+] [-]

, 2008-03-07 10:30, pirms 17 gadiem
GSH tāds mazrunīgs par kautiņu, bet no citu aculiecinieku stāstītā- visā mača garumā Raitis ar Makgratanu esot ''runājušies'' (cik nu viņiem tās spēles minūtes atļāva), kamēr pēdējā trešdaļā sarunāja... Kautiņā abu sitieni diezgan neprecīzi, bet kuri trāpījuši- esot bijuši diezgan smagi (kā jau smagsvariem). Raitim tāds izdevies viens sākumā, Makgratanam- beigās. Atgādināšu, ka savulaik tieši cīņa pret Makgratanu (kas tolaik līgā jau bija vērtība) Ivanānam pavēra durvis uz NHL.

     [+] [-]

, 2008-03-07 10:36, pirms 17 gadiem
Fox sports

Tev ar to jārēķinās, ka , ja Tu izteiksi kādu domu vai viedokli, kas varbūt nedaudz atšķiras no parastā, tad uzreiz uzradīsies daži, kas to visu apspēlēs no visām pusēm un pēc tam Tev vajadzēs taisnoties, ka tā nemaz neesi domājis.
Kas attiecas uz mani, tad nedomāju, ka man būtu tīņu niķi un nedomāju, ka es savā komentā būtu Tevi norējis...

     [+] [-]

, 2008-03-07 10:37, pirms 17 gadiem
b2

Skatos, diezgan jautri ir gājis arī Nešvilas -Vankūveras spēlē...

     [+] [-]

, 2008-03-07 10:52, pirms 17 gadiem
Starp citu Ivanānam ar Makgratanu šī bija jau ceturtā tikšanās, tā kā bija viņiem ko pārrunāt... Bet par to ''līgas vērtību'' gan es mazliet pārķēru- arī Makratans togad tikai ienāca līgā. Vnk atceros, ka tolaik lasīju, ka tieši Ivanāna cīņa pret Makgratanu Klodam Žiljēnam (tam pašam, kurš pašreiz nevar aizmigt un gultā sēž galvu saķēris kādā Bostonas mājoklī...) lika izvēlēties viņu nevis Pīteru Vandermīru.
=Leflērs=
Jā tās mača beigas jautras bijušas. Bet paskaties Cote- Roy otro raundu. Andre Roy būs mācība, ka gulēt vajag mājās, nevis kautiņa laikā. Katrā ziņā kārtējais, kas uzrāvās uz Cote kreisā...

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 11:07, pirms 17 gadiem
b2

Klausies, kas notiek ar Bruins ??Kaut kāds ārprāts, cik viņi ir salaiduši pēdējās spēlēs?Izskatās, ka Tomass sāk pagurt, pareizāk sakot, visa Bruins komanda ar Čaru priekšgalā spēlē kā puišeļi ziemas brīvdienās uz tikko aizsaluša dīķa skolas pagalmā.Žiljēnam būs par ko palauzīt galvu, tā patiesībā ir viņa liela problēma.Kas attiecas uz galvām, tad joprojām nevaru saprast, kāpēc galva vēl atrodas Tortorellas kakla galā. Šķiet tur aizmidzis ir ne tikai Rojs, tur guļ arī visa Tampas vadība ar GM priekšgalā.Sliktākais ir tas, ka Vinnijs pēc labākā drauga aizlaišanas uz Dallasu arī pats pārstājis tā pa īstam spēlēt...
Paturpinot par šo pašu tēmu, ja Otava tādā garā turpinās, tad viņiem būs krietni jānopūlas lai saglabātu vietu astoņniekā. Te jau vairs
neiet runa par to, lai uzvarētu Divīziju. Pasties, Austrumos astoņnieks izpleties nieka 7 punktu garumā, bet jāspēlē vēl 12-14 spēles !
Vankūverā vnk Tootoo ielīmēja vienu bortā ar to tad arī tas tracis sākās.

     [+] [-]

, 2008-03-07 11:08, pirms 17 gadiem
Fox sports, viss kārtībā. Doma tava ir skaidra, tikai nesaprotu kāpēc tev mīnusi salikti. Domāju, ka tu vari īpaši necerēt arī nākotnē sagaidīt punkts no Skrasta, kaut gan viņam pāris metieni pa spēli ir, bet nu laikam nav īpaši precīzi.

Patīkami, ka Pantēras jau 3 spēles pēc kārtas uzvarējuši. Izskatās, ka varētu būt tāda laba uzvaru sērija, visu sezonu mocījušies ar savainojumiem, tagad daudzi atgriežas ierindā, un komandai ir radies cīņasspars.

     [+] [-]

, 2008-03-07 11:16, pirms 17 gadiem
b2

Kur Tu redzēji otro ? Jūtubē otrais vēl nebija.Pirmo es noskatījos, skaidrs, ka pēc tā Cote gribēja atriebties...

     [+] [-]

, 2008-03-07 11:21, pirms 17 gadiem
=Leflērs=
Skatījos caur dropyourgloves.com.

     [+] [-]

, 2008-03-07 11:25, pirms 17 gadiem
--> Leflērs
Youtubē ir abi Cote vs Roy raundi. Tiesa pagaidām vēl nav Ivanāna kautiņš, bet cik lasīju hokejfaitā, tad tajā kautiņā ir niča.

youtube.com: YouTube - hockeyfightsdotcom's Channel

     [+] [-]

, 2008-03-07 11:31, pirms 17 gadiem
b2
renrins

Noskatījos otro raundu hakīfaitā.No rīta vēl nebija, šobrīd Raita faits arī vēl nav pieejams... Tas tā.
Nu jā, cepuri nost Cote priekšā, gods kam gods, guļošam nesit. Tā tam būs būt.Tas kreisais viņam ir diezgan labs.

     [+] [-]

, 2008-03-07 11:40, pirms 17 gadiem
--> Leflērs
Cote vnk revanšējās par zaudi 1. raundā. Runājot par 2. raundu, tad Roy vnk nepaveicās, jo Roy sapinās savā kreklā, kas nedaudz novērsa viņa uzmanību un Cote to izmantoja nokautējot viņu.

     [+] [-]

, 2008-03-07 12:55, pirms 17 gadiem
Vells nav nekur fighta ar Raičas šārīta spēli, bet yotubā uzraku, man šķiet perfektu Ruutu un Tuckera klopi
youtube.com: YouTube - Hockey Fight: Ruutu vs Tucker

     [+] [-]

, 2008-03-07 13:05, pirms 17 gadiem
Lai latviešiem veicas arī turpmāk.
1 2 39 komentāri