Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Krievijas hokeja federācija un treneris noliedz kandidātu saraksta izveidi

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Krievijas hokeja federācija un treneris noliedz kandidātu saraksta izveidi
Vjačeslavs Bikovs
Foto: ITAR-TASS

Krievijas hokeja federācija un Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs nolieguši, ka būtu gatavs hokeja izlases kandidātu saraksts, kurā noteikti hokejisti, kuri gatavosies olimpiskajām spēlēm.

Krievijas medijos iepriekš parādījās informācija, kurā tika minēts, ka 29.-30. augustā 23 kandidāti sanāks uz treniņnometni, lai gatavotos olimpiskajām spēlēm. Šajā sarakstā bija četri hokejisti no KHL, kā arī 19 spēlētāji no NHL. Šāda saraksta esamību noliedzis komandas galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs, kā arī Krievijas hokeja federācija.

"Neesam publicējuši nekādu sarakstu! Nekas tamlīdzīgs nevarēja notikt. Kā tā? Šobrīd tikai sazināmies ar puišiem, aicinām. Tā ka uzvārdus paziņosim tikai augustā. Neticiet nekādām ziņām, kamēr mēs paši to nepaziņosim," sašutis bija Vjačeslavs Bikovs.

Arī Krievijas hokeja federācija paziņojusi, ka izplatītais saraksts neatbilst realitātei.

Publicētais saraksts:

Vārtsargi: Jevģēnijs Nabokovs (Sanhosē "Sharks"), Nikolajs Habibuļins (Edmontonas "Oilers"), Semjons Varlamovs (Vašingtonas "Capitals").
Aizsargi: Sergejs Gončars (Pitsburgas "Penguins"), Andrejs Markovs (Monreālas "Canadiens"), Fjodors Tjutins (Kolumbusas "Blue Jackets"), Deniss Grebeškovs (Edmontonas "Oilers"), Danils Markovs (Maskavas "Dinamo"), Antons Volčenkovs (Otavas "Senators"), Dmitrijs Kaļiņins (Ņujorkas "Rangers").
Uzbrucēji: Aleksandrs Ovečkins (Vašingtonas "Capitals"), Aleksandrs Sjomins( Vašingtonas "Capitals"), Viktors Kozlovs (Ufas "Salavat Yulaev"), Aleksandrs Radulovs (Ufas "Salavat Yulaev"), Sergejs Fjodorovs (Magņitagorskas "Metallurg"), Aleksejs Kovaļovs (Monreālas "Canadiens"), Aleksandrs Frolovs (Losandželosas "Kings"), Jevgēņijs Malkins (Pitsburgas "Penguins"), Iļja Kovaļčuks (Atlantas "Trashers"), Pāvels Dacjuks (Detroitas "Red Wings"), Nikolajs Žerdjevs (Ņujorkas "Rangers"), Artjoms Aņisimovs (Ņujoraks "Rangers"), Jevģēnijs Artjuhins (Tampabejas "Lightning").

Slēpts komentārs: vendetta

     [+] [-]

, 2009-07-06 22:32, pirms 15 gadiem
Nu es ar ta padomaju ko Habibuļins pats teica ka nesaskata jegu braukt uz to nometni!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-07-06 22:42, pirms 15 gadiem
Kandidātu saraksts atgādina Krievijas izlases sastāvu NHL 09!!!

     [+] [-]

, 2009-07-06 22:49, pirms 15 gadiem
ha-ha..

     [+] [-]

, 2009-07-06 23:05, pirms 15 gadiem
Besī tie nepareizo ziņu izplatītāji

  -2 [+] [-]

, 2009-07-06 23:37, pirms 15 gadiem
zinot krievus, tad viņi ar;i speciāli ieliks iekšā vairāk vietējo no KHL, savādāk nevar būt! tā ir krievija + viņi tā kā grasījas konkurēt ar NHL, tātad visamz principālu iemeslu vadīti ņems toč vairāk spēlētāju no KHL nekā šeit minēts!

     [+] [-]

, 2009-07-06 23:39, pirms 15 gadiem
Vēl prasītos Afigenovs

     [+] [-]

, 2009-07-07 07:29, pirms 15 gadiem
Dabūjuši iekšā no augstākstāvošām organizācijām,jo pārāk maz vietējo izlases kandidātos,tagad steidz "labot karoti".Tas nav nekas jauns.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-07 08:21, pirms 15 gadiem
Lai arī izdomāts šis saraksts, bet nedomāju, ka īstais kardināli atšķirsies.
Uzvārdi tik milzīgi, ka visi jāraksta CAPS LOCK'ā

     [+] [-]

, 2009-07-07 08:47, pirms 15 gadiem
Nav Zaripov un Saprikin, domāju ka viņi abi točna tiks, arī Varlamovs laikām netiks, vēl jauns, treneri ne vienmēr uzticas tadiem.