Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

ECHL tikai uzvaras

Jānis Pārums

Austrumkrasta Hokeja līgas (ECHL) čempionātā aizvadītajā naktī uzvaru izcīnīja latviešu vārtsarga Ervīna Muštukova pārstāvētais klubs Elmiras "Jackals", kas savā laukumā ar 6:1 sagrāva Vīlingas "Nailers", bet aizsarga Kriša Grundmaņa Deitonas "Bombers" spēles pagarinājumā ar 4:3 pārspēja Džonstauns "Chiefs" vienību.

Muštukovs gan šoreiz spēli noraudzījās no malas, jo treneris iespēju sargāt vārtus bija devis Martinam Žoelam, kurš ar to tika galā visnotaļ labi, atvairot 23 no 24 pretinieku metieniem.

"Jackals" mačā pret "Nailers" dominēja visa mača gaitā, jau pirmajā trešdaļā panākot 2:0, bet pēc otrās trešdaļas sasniedzot jau 5:0. Noslēdzošajā periodā "Jackals" guva arī sestos vārtus un tikai pēc tam goda vārtus izdevās gūt arī "Nailers" hokejistiem. Elmiras komanda šajā spēlē pa pretinieku vārtiem meta 39 reizes.

Savukārt Deitonas "Bombers" spēle bija visai spraiga, jo abas komandas pārmaiņus izvirzījās vadībā un deitonieši izlīdzināja rezultātu vien spēles pēdējā minūtē. Pagarinājumā veiksme uzsmaidīja "Bombers" hokejistiem un viņi svinēja laimīgu uzvaru ar 4:3.

Krišs Grundmanis, kurš spēlēja komandas pirmajā maiņā, ar rezultativitāti neizcēlās, bet izdarīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja divas soda minūtes. Spēli latviešu aizsargs beidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
echl.com

     [+] [-]

, 2008-04-06 19:15, pirms 17 gadiem
Nafig to zoelu labak likt Mustukovu vartos un nakamsezon uz AHL !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja