Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Katram pa piespēlei

Katram pa piespēlei
Kaspars Daugaviņš

Latviešu jaunie hokejisti Kaspars Daugaviņš, Andris Džeriņš un Artūrs Kulda aizvadītajā naktī izcēlušies ar rezultatīvām piespēlēm savu klubu rindās Ontario Hokeja līgas (OHL) čempionāta spēlēs.

Smagu sagrāvi savā laukumā cieta Daugaviņa pārstāvētā Misisogas "St. Michels Majors", kas ar rezultātu 1:6 atzina Belleviles "Bulls" vienības pārākumu. Vienīgos vārtus mājinieki spēja gūt trešā perioda sākumā, kad pēc Latvijas U-20 izlases uzbrucēja un Džesas Mesjē rezultatīvām piespēlēm gandarījuma vārtus Misisogas klubam guva Džastins Larsons.

Daugaviņš, neraugoties uz iegūto rezultativitātes punktu, kopā ar uzbrucēju Džordanu Meijeru nopelnīja sliktāko lietderības koeficentu komandā -3. Jāpiebilst, ka uz "nullītes" šajā rādītājā palika tikai trīs mājinieku spēlētāji.

Neveiksmi savu skatītāju priekšā nācās piedzīvot arī Andra Džeriņa Kingstonas "Frontenacs", kas ar 3:5 piekāpās Niagāras "Ice Dogs" hokejistiem. Otrā perioda pirmajās minūtēs pēc Džeriņa rezultatīvas piespēles "Frontenacs" izsacīja nopietnu pieteikumu uzvarai (3:0), bet atlikušajā laikā nospēlēja katastrofāli neveiksmīgi, ļaujot sāncenšiem savos vārtos raidīt piecas bezatbildes ripas.

Džeriņš šajā mačā atzīmējās ar negatīvu -1 lietderības koeficentu.

Uz pozitīvākas nots aizvadītās nakts OHL čempionāta spēli beidza aizsarga Artūra Kuldas Pīterboro "Petes", izcīnot uzvaru (2:1) pār Guelfas "Storm". Kulda rezultatīvi asistēja savas komandas uzvaras vārtu guvumā un maču beidza ar pozitīvu +1 lietderības koeficentu.

Izmantotie resursi:
www.ontariohockeyleague.com

  +1 [+] [-]

, 2008-01-05 09:58, pirms 17 gadiem
Uz pozitīvākas nots aizvadītās nakts AHL čempionāta spēli beidza aizsarga Artūra Kuldas Pīterboro "Petes"

Toc zini ka AHL?

  +2 [+] [-]

, 2008-01-05 11:44, pirms 17 gadiem
Jaapagaida abulja komentaars... `
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja