Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Liepājas metalurgs'' hokejisti turpina ''uguņot'' pārbaudes spēlēs pret VHL klubiem

''Liepājas metalurgs'' hokejisti turpina ''uguņot'' pārbaudes spēlēs pret VHL klubiem
Liepājnieki var būt apmierināti ar savu sniegumu pēdējās trīs pārbaudes spēlēs.
Foto:skliepajasmetalurgs.lv

‘’Liepājas metalurgs’’ hokeja komanda turpinot gatavoties jaunajai sezonai šovakar savās mājās Liepājas ledus hallē aizvadīja ceturto pārbaudes spēli, kurā tie atkārtoti uzņēma pagājušās sezonas Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionu hokeja klubu ‘’Toros’’ no Ņefķekamskas. Liepājnieki svinēja kārtējo uzvaru ar rezultātu 4:2.

Savu pirmo savstarpējo tikšanos abas komandas aizvadīja Liepājas ledus hallē pagājušo sestdien, kad sīvā cīņā uzvarēja mājinieki ar rezultātu 3:0. Liepājnieku labā vārtus guva M.Diļevka, A.Kuzmenkovs un N.Ališauskas.

Arī pirms šīs spēles ‘’Liepājas metalurgs’’ treneri nebija veikuši nopietnas sastāva izmaiņas. Laukumā nedevās aizsargs Jānis Bullītis, bet vārtos atkal savu vietu ieņēma Jānis Kalniņš, kurš aizvadīja veiksmīgu iepriekšējo spēli pret šiem pašiem pretiniekiem. Liepājnieku nomināli otrais vārtsargs J.Auziņš nebija pieteikts šai spēlei.

Arī šovakar no spēles pirmās minūtes abas komandas spēlēja atklātu uzbrukumu hokeju. Laba izdevība jau spēles pirmā minūtē bija liepājniekiem atklāt spēles rezultātu, tomēr pirmie pie vārtu guvuma tika viesi, kas guva vārtus spēles otrā minūtē. Pie vārtu guvama tika Ņ.Kozlovs. Tādējādi pārtrūka mājinieku 121:33 ‘’sausās’’ minūtes pirmssezonas pārbaudes spēlēs. Par abu komandu nopietno noskaņojumu liecināja asumi pie abu komandu vārtiem. Un tas noveda pie noraidījuma viesu komandā, kuru liepājnieki nespēja izmantot. Liepājniekiem vel viena izdevība uzspēlēt vairākumā radās perioda pēdējās divās minūtes. Tomēr tajās tuvāk vārtu guvumam bija viesi, kas gandrīz izmantoja mājinieku rupju pozicionālo kļūdu. Droši nospēlēja J. Kalniņš, kas glāba savu komandu no otro vārtu zaudējuma.

Otrie perioda sākumā liepājnieki nonāca mazākumā, kuru pretinieki neprata izmantot, jo tika noraidīts T.Zeltiņš. Periodu daudz aktīvāk uzsāka liepājnieki, tomēr ilgstoši nespēja atrast īsto atslēgu pretinieku vārtu atslēgšanai. Līdz periodā astotā minūtē liepājnieku ceturtai maiņai izdevās atslēgt pretinieku vārtus. Savus otros vārtus liepājnieku labā guva A.Baburins. Perioda vidū sākās nopietni asumi abu komandu starpā, kas noveda pie abpusējiem noraidījumiem. Liepājniekiem pat diviem spēlētājiem. Pēc īsa brīža liepājnieki palika trīs spēlētāju sastāvā. Liepājnieku labā spēle aizsardzībā un Kalniņa stabilais sniegums vārtos neļāva pretiniekam atgūt vadību. Kas neizdevās pretiniekamspēlējot vairākumā, tas liepājnieku ceturtais maiņai izdevās 15 minūtē spēlējot vienādos sastāvos. Pie vārtu guvuma tika T.Tiļļa. Liepājnieki turpināja ‘’uguņot’’ atrazdamies uz viļņa, un trīs minūtes pirms perioda beigām izmantojot vairākumu, panāca divu vārtu pārsvaru. Vārtu guvums aizsargam N.Ališauskas. Pretiniekam neprotot izmantot, kārtējo liepājnieku noraidījumu periods noslēdzās liepājniekiem uz patīkamas nots.

Trešo periodu viesi iesāku ar pamatīgu spiedienu uz mājinieku vārtiem, un tas vainagojas ar kārtējo liepājnieku noraidījumu. Un atkal pretinieks nespēja caursist droši stāvošo Kalniņu. Tomēr viesi pie sava otrā vārtu guvuma tika, kad periods bija tieši pusē. Otros vārtus šai spēlē savā individuālā statistikā ierakstīja Ņ.Kozlovs. Turpinoties asai spēlei, liepājniekiem iznāca uzspēlēt trijatā pret četriem pretinieku spēlētājiem. Perioda pēdējās piecās minūtēs liepājnieki pārgāja uz spēli no aizsardzības. Kad līdz perioda beigām bija mazāk nekā minūte pretinieks noņēma vārtsargu, un tas P. Verenim ļāva gūt ceturtos vārtus liepājnieku labā. Skanot spēles beigu signālam liepājnieki varēja svinēt trešo uzvaru pēc kārtas pirmssezonas pārbaudes spēlēs.

Nākamo pārbaudes spēli Liepājas metalurga hokejisti aizvadīs rīt Ventspilī pret pagājušās sezonas VHL regulārās čempionāta astotās vietas ieguvējiem hokeja klubu ‘’Kazcink-Torpedo’’ no Ustkamenogorskas, kuru liepājnieki ar rezultātu 3:0 uzvarēja trešdien. Liepājnieku labā divus vārtus guva P.Verenis, bet ar vieniem gūtiem vārtiem izcēlās „Liepājas metalurga’’ hokeja komandas jaunieguvums A.Baburins.
____________________________________________________________________________________________
Pirmsezonas pārbaudes spēle
''Liepājas metalurgs'' hokeja komandas sastāvs.
Vārtsargi:Jānis Kalniņš; Nauris Grīnvalds
1.maiņa-Vents Feldmanis-Nerius Ališauskas; Toms Zeltiņš -Sergejs Voroņins -Lauris Bajaruns
2.maiņa-Mārtiņš Gipters – Ričards Birziņš; Māris Diļevka- Jānis Straupe-Povilas Verenis
3.maiņa-Reinis Demiters–Edgars Siksna; Arturs Mickevičs –Arturs Kuzmenkovs–Edgars Brancis
4.maiņa-Raimonds Tūbelis- Ēriks Ševčenko;Toms Tiļļa-Bruno Zabis-Aleksandrs Baburins
Rezervē: Kārlis Liepiņš;Egīls Kalns

Liepājas metalurgs-HK ‘’Toros’’ 4:2 (0:1,3:0, 1:1)

Vārti: 01:33 0:1 Kozlovs(Saļņikovs;Horošanskis), 27:02 1:1 Baburins (Tiļļa;Zabis), 34:22 1:2 Tiļļa (Ševčenko), 36:21 1:3 Ališauskas (vairākumā) (Bajaruns), 50:00 3:2 Kozlovs(Solovjovs;Dubrovskijs), 59:51 4:2 Verenis (tukšos vārtos) (Demiters;Diļevka),

Vārtsargi:Kalniņš-Hakimovs

Soda minūtes:16-12

  +8 [+] [-]

, 2012-08-03 20:58, pirms 12 gadiem
Liepājas Metalurgam ir jāspēlē VHL,tas ir vairāk kā skaidrs,pēc tam var KHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2012-08-03 21:10, pirms 12 gadiem
makaka-2 rakstīja: Liepājā uz hokeju nāk ap 500 nameji-vazanķi. Kāds KHL????
paplašinātu arēnu,un uz KHL jau noteikti nāktu cilvēki ļoti daudz-kā nekā būtu otrais KHL klubs Latvijai.Un liepājnieki mierīgi varētu uzvarēt tādus kā Avtomobilist,Vityaz,Novokuzņetskas Metalurgu un Neftekhimik.

  +5 [+] [-]

, 2012-08-03 21:31, pirms 12 gadiem
mavaans rakstīja: paplašinātu arēnu,un uz KHL jau noteikti nāktu cilvēki ļoti daudz-kā nekā būtu otrais KHL klubs Latvijai.Un liepājnieki mierīgi varētu uzvarēt tādus kā Avtomobilist,Vityaz,Novokuzņetskas Metalurgu un Neftekhimik.
Kā var paplašināt arēnu? Ja grib startēt KHL ir jāceļ jauna arēna, jādabū sponsori, nauda, skatītāji, labi spēlētāji. Vienīgais no tā, ko Liepāja var dabūt ir skatītāju. Nevajag domāt, ka ''Metalurgs'' var uzvarēt Avto, Vitjaz utt.. Protams tas nav nekas neiespējams, bet nevajag domāt, ka tie klubi ir vāji un nespēj turēties pretī ''Metalurgam''.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-03 21:34, pirms 12 gadiem
makaka-2 rakstīja: Liepājā uz hokeju nāk ap 500 nameji-vazanķi. Kāds KHL????
Šodien uz spēli bija kādi 100-110 skatītāju. Cik no tiem bija LM darbinieki un hokejistu radi, draugi un beibes, es nezinu.

Braukāšana pa VHL līgu prasa krietni lielākus līdzekļus nekā BAČ - kur līmenis, iespējams, ir līdzvērtīgs, un kur LM ir vidusmēra komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-08-03 21:45, pirms 12 gadiem
mavaans rakstīja: paplašinātu arēnu,un uz KHL jau noteikti nāktu cilvēki ļoti daudz-kā nekā būtu otrais KHL klubs Latvijai.Un liepājnieki mierīgi varētu uzvarēt tādus kā Avtomobilist,Vityaz,Novokuzņetskas Metalurgu un Neftekhimik.
Kas Tev teica,ka KHL kāds grib redzēt vel kādu klubu no Latvijas? Nevajag aizfantazēties, ka krieviem baigi interesē Latvijas hokeja izaugsme.
Belari jau cik gadus gribēja dabūt savam Junostj vietu KHL, bet vienīgais kas viņiem izdevās iedabūt to VHL, kas savā veidā šobrīd ir iebraucamā sētā, jo katru sezonu tajā notiek dažādi brīnumi.

  +3 [+] [-]

, 2012-08-03 22:06, pirms 12 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Šodien uz spēli bija kādi 100-110 skatītāju. Cik no tiem bija LM darbinieki un hokejistu radi, draugi un beibes, es nezinu.

Braukāšana pa VHL līgu prasa krietni lielākus līdzekļus nekā BAČ - kur līmenis, iespējams, ir līdzvērtīgs, un kur LM ir vidusmēra komanda.
Bet ko gan varēja citu gaidīt, ja reklāma par šo spēli pilsētā gandrīz pilnīgi nekāda?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-03 22:36, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Bet ko gan varēja citu gaidīt, ja reklāma par šo spēli pilsētā gandrīz pilnīgi nekāda?
Laikām jāorganize t.s. "street team" kā dažam mūzikas grupam, kas to popularizē ar saviem spekiem, jo LM preses dienests un marketings galīgi netiek galā ar pienākumiem.

     [+] [-]

, 2012-08-03 22:50, pirms 12 gadiem
mysipo rakstīja: Laikām jāorganize t.s. "street team" kā dažam mūzikas grupam, kas to popularizē ar saviem spekiem, jo LM preses dienests un marketings galīgi netiek galā ar pienākumiem.
Zināmā mērā tas vairākkārt jau noticis, jo uzņēmīgi jaunieši organizēja dažādas līdzjutēju akcijas LM spēļu laikā, un paši staigāja pa skolām informējot par šīm akcijām.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-03 23:34, pirms 12 gadiem
komandai jāspēlē vienmērīgi visu sezonu un ir jābūt uzvarām, tad arī skatītāji būs... šodien pats biju uz spēli, pēc šīs spēles, manuprāt, neko nevar spriest, jo tā ir tikai pārbaudes spēle, kur motivācijas līmenis un komandas komplektācija, iespējams, nebija pat par 90%(runājot par Toros).. + nezinu vai Toros sezona nesākās vēlāk nekā LM, tad varbūt nemaz kondīcijā... tā kā, es vispār šīs pārbaudes spēles neņemtu pierē, vajag uzvarēt spēles, kurās tu gūsti un punktus un beigu beigās parādi ar svau vietu uz ko tu esi spējīgs!

  -2 [+] [-]

, 2012-08-04 06:15, pirms 12 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Bet ko gan varēja citu gaidīt, ja reklāma par šo spēli pilsētā gandrīz pilnīgi nekāda?
LM apdūmo savus pretiniekus Liepājas iedzīvotāji «vairāku mēnešu garumā...

  -1 [+] [-]

, 2012-08-04 08:24, pirms 12 gadiem
Iepriekšējā sezonā uzsāktais darbiņš spēlēt pārsvarā ar savējiem un jaunajiem ,noteikti sāk dot rezultātu.Iepriekšējā sezonā šis sastāvs bija nedaudz par zaļu,bet šajā sezonā LM ir jāstāda daudz augstāki mērķi BAČ.Tikai joprojām neredzu jēgu no tā farmkluba statusa LM ,jo sastāvs iespēlēts un tie daži Dinamo spēlētāji ,nevis pastiprinās ,bet drīzākizjauks spēli. Vai tad Savicks ar saviem gudrajiem komandas locekļiem nevar samest naudiņu farmklubam ,kurš arī varētu spēlēt BAČ ,jo katru gadu taču spēlētāji paliek vecāki un visiem vietas HK Rīga nepietiek . Arī daudzi no citu līgu klubiem varbūt atgrieztos mājās ,ja pastāvētu tāds klubs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-04 09:27, pirms 12 gadiem
Kāda tur reklāma.
Cik zinu, klubs pakaļ met ielūgumus, tostarp VIPiem, uz hokeju un futbolu un ... nenāk. Vai pat vienkārši pasaka: nedodiet, mums cehā tāpat neviens neies.
Vai nu tauta izlepusi, vai arī LM ne pārāk spožais sniegums gadu gaitā.

Vai - protams, vainīgs RD.

Smieklīgi, bet vakar vienīgais cilvēks, kas pacēla balsi tribīnēs, saukdams pilsētas nosaukumu, bija viegli iereibis onka... RD kepkā.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-04 10:45, pirms 12 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Kāda tur reklāma.
Cik zinu, klubs pakaļ met ielūgumus, tostarp VIPiem, uz hokeju un futbolu un ... nenāk. Vai pat vienkārši pasaka: nedodiet, mums cehā tāpat neviens neies.
Vai nu tauta izlepusi, vai arī LM ne pārāk spožais sniegums gadu gaitā.

Vai - protams, vainīgs RD.

Smieklīgi, bet vakar vienīgais cilvēks, kas pacēla balsi tribīnēs, saukdams pilsētas nosaukumu, bija viegli iereibis onka... RD kepkā.
Var teikt ka tauta ir izlepusi.
Tā jau tikai basketbola faneļi domā ka izvēle ir starp basi un hokeju, nē jākonkurē ir ar krogu, televizoru, pludmali, teātri ar visu izklaides industriju un pasaules sportu kuru var vērot internetā.

  -1 [+] [-]

, 2012-08-04 10:51, pirms 12 gadiem
vienu lietu gan nesaprotu,paskatoties LM sastāvus uz katrām šīm spēlēm kā otrais vienmēr ir Grīnvalds!kāda jēga tam pasākumam ja nedod iespēju.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-04 11:51, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Nu SC tu godu šim klubam nedari ....Tu atbaidi cilvēkus apmeklēt meča spēles ;D
Vispār ne jau visi ir tik stulbi kā Tu.

  +1 [+] [-]

, 2012-08-04 11:54, pirms 12 gadiem
120 kg varcargs rakstīja: Kāda tur reklāma.
Cik zinu, klubs pakaļ met ielūgumus, tostarp VIPiem, uz hokeju un futbolu un ... nenāk. Vai pat vienkārši pasaka: nedodiet, mums cehā tāpat neviens neies.
Vai nu tauta izlepusi, vai arī LM ne pārāk spožais sniegums gadu gaitā.

Vai - protams, vainīgs RD.

Smieklīgi, bet vakar vienīgais cilvēks, kas pacēla balsi tribīnēs, saukdams pilsētas nosaukumu, bija viegli iereibis onka... RD kepkā.
Daudzu apstākļu kopums.
Tai skaitā tas, ka nav Liepājā tādu hokeja līdzjušanas tradīciju,lai varētu cerēt uz pamatīgu skatītāju pieplūdumu.
Vel var runāt par marketinga lietām, un,protams, arī komandas bālo sniegumu pēdējās sezonās.
Tas viss veido kopainu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-08-04 20:08, pirms 12 gadiem
Ventspilī šodien notika spēle LM-TORPEDO.Rezultāts 1-4.Beidzoties otrajam periodam rezultāts bija 0-3.Vienīgo vārtu autors Voroņins.Vārtsargu spēles laiks, Auziņš pirmie divi periodi,Grīnvalds trešais periods.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-04 22:49, pirms 12 gadiem
scania rakstīja: Ventspilī šodien notika spēle LM-TORPEDO.Rezultāts 1-4.Beidzoties otrajam periodam rezultāts bija 0-3.Vienīgo vārtu autors Voroņins.Vārtsargu spēles laiks, Auziņš pirmie divi periodi,Grīnvalds trešais periods.
Paldies par info.
LM čaļi netur divas dienas pēc kārtas tādu tempu, lai varētu uzvarēt arī otrā spēlē.