Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Hadamčiks: "Spēle pret Krieviju mums būs pārbaudījums"

Juris Miņins
Juris Miņins

Hadamčiks: "Spēle pret Krieviju mums būs pārbaudījums"
Čehijas izlase
Foto:AP

Čehijas izlases galvenais treneris Aloizs Hadamčiks pirms Pasaules čempionāta spēles pret Krievijas valstsvienību sacīja, ka viņa komandai šī spēle būs liels pārbaudījums.

"Mačs pret Krieviju principiāli atšķirsies no spēles pret Dāniju. Mūs sagaida pretinieks no citas "svara kategorijas", tāpēc mums ir ļoti uzmanīgi jāspēlē aizsardzībā un nevajag taupīt spēkus citās situācijās. Tas mums būs savdabīgs eksāmens", tā pirmsspēles noskaņas Čehijas izlases nometnē komentē Hadamčiks.

Tāpat Hadamčiks pievērsās Krievijas izlases spēlētāju individuālajai meistarībai: "Mēs visi zinam Ovečkina trumpjus - ļoti labs, ātrs slidojums un ļoti ātra roku darbība. Pašlaik viņš ir viens no labākajiem hokejistiem pasaulē un viņš vēl joprojām turpina progresēt. Protams, mēs viņam ievērsīsim pastiprinātu uzmanību, taču nedomāju, ka mēs pret viņu izmantosim "personālo aizsardzību", jo tas būtu ļoti nepareizi. Krievijas izlasē ir arī citi, ne mazāk meistarīgi hokejisti - Fjodorovs, Sušinskis, Morozovs."

Atgādināsim, ka Čehijas un Krievijas valstsvienību spēle notiks 4. maijā.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +9 [+] [-]

, 2008-05-03 15:55, pirms 16 gadiem
Pret Krieviem grūti spēlēt ir jebkurai izlasei

  +6 [+] [-]

, 2008-05-03 15:57, pirms 16 gadiem
Domāju, ka Čehi pakāsīs...

     [+] [-]

, 2008-05-03 16:06, pirms 16 gadiem
Saja spele vares ari redzet cik tad krievi sogad specigi

  +3 [+] [-]

, 2008-05-03 16:12, pirms 16 gadiem
"Pašlaik viņš ir viens no labākajiem hokejistiem pasaulē"

Kļūdies, labākais
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja