Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Somijas hokeja leģenda Selannē kļūs par ''Jokerit'' līdzīpašnieku

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Somijas hokeja leģenda Selannē kļūs par ''Jokerit'' līdzīpašnieku
Tēmu Selannē. Foto: NHL

Leģendārais somu hokejists Tēmu Selannē tuvākajā laikā kļūs par Helsinku ''Jokerit'' līdzīpašnieku, intervijā ''MTV Urheilulle'' atklāja pats Selannē.

''Tuvākajās nedēļās būs daudz jaunumu, bet kā ''Jokerit'' fans varu teikt, ka tās būs labas ziņas. Jūs varat būt sajūsmā – notiks daudz labu lietu. ''Jokerit'' man vienmēr bijis īpašs klubs. Esmu priecīgs atgriezties Somijas čempionātā kā viens no kluba īpašniekiem. Vēlos, lai komandā spēlētu audzēkņi. Būvēsim zīmolu, lai tas atgrieztos tur, kur bija deviņdesmitajos,'' sarunā ar ''MTV Urheilulle'' sacīja Tēmu Selannē.

51 gadu vecais Selannē Helsinku klubu pārstāvēja no 1986. līdz 1992. gadam, turpinājumā pārceļoties uz Nacionālo hokeja līgu.

''Jokerit'' iepriekš Somijas čempionātā spēlēja 2013./2014. gada sezonā. Helsinku vienība Somijas meistarsacīkstēs varēs atgriezties 2023./2024. gada sezonā.

Izmantotie resursi:
https://www.mtvuutiset.fi/

     [+] [-]

, 2022-07-03 08:02, pirms 2 gadiem
Kurri bez krievu naudas notinās.

     [+] [-]

, 2022-07-03 19:23, pirms 2 gadiem
coffijs rakstīja: Kurri bez krievu naudas notinās.
Vai nevarētu būt tā, ka Selanē aizvietos tieši to krievu naudu un Kurri paliek? Jo Jokerit piederēja 51% Kurri, pārējie 49 krievu nafteniekiem, tapat kā halle krieviem piederēja.