Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Somijas "Tiimi" uzvar "Jūrmala Open" inline hokeja turnīrā

Somijas "Tiimi" uzvar "Jūrmala Open" inline hokeja turnīrā
Foto: Artūrs Stiebriņš

Ar Somijas komandas "Tiimi" uzvaru noslēgušās "Jūrmala Open 2013" starptautiskās sacensības inline hokejā, kurā astoņas komandas trīs dienu garumā cīnījās par "Jūrmala Open 2013" kausiem un medaļām.

Par turnīra sportisko līmeni liecināja tas, ka "Jūrmala Open" piedalījās vairāku valstu čempionvienības, tostarp Anglijas "GB Universities", Krievijas "Zvezda Gzhely" un arī Latvijas "Rīgas Vilki".

"Rīgas Vilki" kopvērtējumā gan ieņēma tikai piekto vietu. Labāko rezultātu parādīja "Stalkers", bet pirmo trijnieku veidoja viesu komandas. Trešie palika angļi "GB Universities", otro vietu ieņēma Krievijas "Zvezda Gzhely", bet turnīra gaitā nepārspēti palika Somijas "Tiimi".

Tika noteikti arī individuāli labākie spēlētāji. Turnīra rezultatīvākais spēlētājs bija Andrejs Dubiņins (Krievija), par labāko vārtsargu atzīts Džeiks Dulsons (Anglija), par labāko aizsargu - Mikko Nieminens (Somija), bet par labāko uzbrucēju - Ronalds Cinks (Latvija).

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Inline Hokeja federācija

  -2 [+] [-]

, 2013-06-03 00:47, pirms 11 gadiem
Uz KHL