Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Nix

Foto: Pilnīgs Jaunums!!

Labdien!Jau kuru reizi pēc kārtas notiek online hokeja turnīrs un arī šobrīd sportacentrs.com lasītāji, var pieteikt
savu mīļāko izlasi, valstvienību hokeja turnīram.
Varēsiet izvēlēties savu izlasi un pārstāvēt to spēlējot pret tādiem grandiem kā Kanāda un Zviedrija,
Pievienojaties Latvijas Online NHL Turnīram 2014Spēles instalēšana ir ļoti ērta un vienkārša, kas ir aprakstīta mājaslapā.Turniira pieteikshanaasJa ir kādas neskaidrības droši jautājiet man skype : nikskerpis


Raivis Ansons. Foto: WBS Penguins

Latvijas izlasei nākamajā nedēļā pievienosies arī AHL spēlējošais Ansons

Latvijas hokeja valstsvienība aizvadījusi sešas no astoņām pārbaudes spēlēm, gatavojoties pasaules čempionātam. Nākamajā nedēļā gaidāmi divi dueļi pret Norvēģiju. Pirms tiem izlases nometni papildinās Miks Indrašis, Kārlis Čukste un arī Raivis Ansons.
Artūrs Andžāns. Foto: HPK
2

Andžāns turpinās spēlēt HPK rindās

LETA. Somijas hokeja klubs Hemēnlinnas HPK uz vienu sezonu pagarināja vienošanos ar Latvijas aizsargu Artūru Andžānu, pavēstīja latvieša pārstāvētā komanda.
Aleksandrs Zaprivoda. Foto: IIHF
16

Latvijas jauniešiem pārbaudījums pret straujo ASV uzbrukuma spēli

Oļega Sorokina vadīto Latvijas U18 hokeja izlasi šovakar Espo gaida smagākais pārbaudījums pasaules čempionātā jauniešiem. Pretī sarkanbaltsarkanajiem stāsies ar nākotnes hokeja zvaigznēm bagātā ASV izlase, kas savus pretiniekus šajā turnīrā pamatīgi nomētājusi.