Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Capitals" uzvar mājās, "Red Bull" cieš sakāvi viesos

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Austrijas "Erste Bank EHL" čempionāta spēles ar mainīgām sekmēm aizvadījuši Latvijas hokejistu Oskara Cibuļska un Viktora Ignatjeva pārstāvētie klubi. Zalcburgas "Red Bull" piedzīvoja neveiksmi Klāgenfurtē, bet Vīnes "Capitals" savā laukumā sagrāva Ļubļanas vienību "HDD Tilia Olimpija".

Zalcburgas "Red Bull" izbraukumā ar rezultātu 1:4 bija spiesti atzīt Klāgenfurtes "KAC" hokejistu pārākumu. Ar diviem precīziem raidījumiem uzvarētāju rindās atzīmējās Maikls Kreigs, bet zaudētājiem goda vārtus guva Dīters Kalts.

Oskars Cibuļskis viesu komandas sastāvā ar rezultativitāti neizcēlās un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā mačā Vīnes "Capitals" bez Viktora Ignatjeva palīdzības savā laukumā ar 8:1 sagrāva Ļubļanas "HDD Tilia Olimpija" vienību. Hat-trick Patrika Lebo rēķinā.

Izmantotie resursi:
www.eishockey.at