Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Rēdlihs rezultatīvs

Rēdlihs rezultatīvs
Jēkabs Rēdlihs darbībā
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Ar divām rezultatīvām piespēlēm aizvadītajā naktī Austrumkrasta Hokeja līgā (ECHL) izcēlās latviešu hokejists Jēkabs Rēdlihs, palīdzot savai komandai Elmiras "Jackals" ar rezultātu 5:2 izbraukumā pārspēt Džonstaunas "Chiefs".

Vēl pēc otrā perioda, kuru abas komandas noslēdza ar neizšķirtu rezultātu (2:2), nekas neliecināja par viesu iespējamo ofensīvu. Pat vēl vairāk - pirmajās 40 minūtēs daudz aktīvāki bija "Chiefs", par ko liecina arī metienu attiecība - 19:9 mājinieku labā.

Tomēr noslēguma trešdaļā savu vārdu teica Elmiras klubs un Jēkabs Rēdlihs. Latvijas hokejists rezultatīvi asistēja partneriem komandas trešo un ceturto vārtu guvumā, bet piekto ripu "Jackals" jau raidīja tukšos pretinieku vārtos.

Rēdlihs spēles gaitā izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un cīņu noslēdza ar pozitīvu +3 lietderības koeficentu.

Izmantotie resursi:
www.echl.com

     [+] [-]

, 2008-01-01 09:27, pirms 17 gadiem
Malacis puika...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja