Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam trīs vārti, PSG sper vēl vienu soli tuvāk titulam

Agris Suveizda

Krištopānam trīs vārti, PSG sper vēl vienu soli tuvāk titulam
Dainis Krištopāns. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Francijas rokasbumbas augstākajā līgā svarīgu uzvaru izcīnījusi Daiņa Krištopāna pārstāvētā PSG, kas ar rezultātu 44:32 sakāva astotās vietas īpašnieci "Saint-Raphael".

Dainis Krištopāns izdarīja piecus metienus, guva trīs vārtus un atzīmējās ar dzelteno kartīti un divu minūšu noraidījumu. Rezultatīvākais komandā ar astoņiem vārtiem bija Ferrans Solē, septiņreiz precīzi meta Mikels Hansens, bet pa sešiem vārtiem guva Nedims Remilī un Kamils Sipšaks.

Parīzieši ar 51 punktu 27 spēlēs nostiprinājās Francijas čempionāta vadībā, pārsvaru pār "Montpellier", kas aizvadījusi par maču vairāk, palielinot līdz trim punktiem. Ingara Dudes pārstāvētā "Limoges" ar 26 punktiem 28 spēlēs sepšpadsmit komandu konkurencē ieņem devīto pozīciju.

Francijas čempionātā nākamo spēli PSG aizvadīs trešdien pret Rennas handbolistiem, bet Čempionu līgas "Final 4" sāks 12. jūnijā, pusfinālā Ķelnē tiekoties ar "Barcelona".

Izmantotie resursi:
https://www.lnh.fr/lidl-starligue/c...

     [+] [-]

, 2021-05-30 21:47, pirms 3 gadiem
Kādā sakarā barselona? Pret Dāņiem spēlē