Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Dudem vārti un divi noraidījumi, ''Limoges'' cieš smagu zaudējumu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Dudem vārti un divi noraidījumi, ''Limoges'' cieš smagu zaudējumu
Ingars Dude. Foto: Limoges Hand 87

Šovakar spēli ''Coupe De France Handball'' ietvaros aizvadīja Ingara Dudes pārstāvētā ''Limoges'' vienība. Dudes klubs aizvadīja maču viesos pret ''Chartres'' handbola klubu un piedzīvoja sakāvi ar rezultātu 31:42 (18:18).

Ingars Dude spēlē realizēja vienu no četriem metieniem un nopelnīja divus noraidījumus.

Limožas handbolisti demonstrēja solīdu sniegumu mača pirmajā pusē. Pirmā puslaika beigās ''Limoges'' bija pat četru vārtu pārsvars. Tas gan tika izsēts un puslaiks noslēdzās neizšķirti - 18:18.

Otrajā puslaikā mājinieki veica vairākus mazus un sekmīgus izrāvienus, kas deva izteiktu pārsvaru uz tablo. Lai gan cīņas sākums bija līdzvērtīgs, beigās Dudes pārstāvētais klubs cieta sakāvi ar 11 vārtu deficītu.

Nākamo spēli ''Limoges'' aizvadīs jau sestdien, kad plkst. 21:00 Francijas ''LiquiMoly'' handbola čempionāta ietvaros cīkstēsies ar tiešo pretinieci ''Créteil''. Sezonas pirmajā tikšanās reizē, kas bija pērnā gada 3. decembrī, ''Limoges'' zaudēja ar 31:32.

Izmantotie resursi:
https://www.ffhandball.fr/api/s3/fd...