Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Renārs Uščins kļūst par otro rezultatīvāko handbolistu Bundeslīgas sezonā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Renārs Uščins kļūst par otro rezultatīvāko handbolistu Bundeslīgas sezonā
Renārs Uščins ar komandas biedru Lūkasu Štucki (Nr. 39). Foto: Jan Günther/TSV Hannover-Burgdorf

Vācijas handbola Bundeslīgā pēc septiņām spēlēm 12 punktus ieguvušas vienīgi Daiņa Krištopāna "Melsungen" un Cēsīs dzimušā Renāra Uščina "Hannover-Burgdorf", kura šovakar ar 31:30 pieveica citu favorītkomandu "Flensburg-Handewitt".

Šovasar Vācijas valstsvienības rindās olimpiskajā finālā spēlējušais latvietis bumbu vārtos raidīja astoņos no 12 metieniem, kā arī septiņos uzbrukumos rezultatīvi piespēlēja.

22 gadus vecais Uščins šosezon ar kopumā gūtiem 57 vārtiem ir Bundeslīgas otrais rezultatīvākais handbolists. Par vienu precīzu metienu vairāk veicis vienīgi Flensburgas dāņu spēlētājs Ēriks Jakobsens, kuram cīņā pret Hannoveri vārtsargus izdevās pārspēt deviņas reizes.

Krištopānam līdzšinējās cīņās Bundeslīgas sezonā kopumā 32 vārti, turpretim augstvērtīgāka (78,05% pret 69,51%) metienu izmantošana nekā Uščinam.

Komandas savstarpēji spēkosies arī Vācijas kausa izcīņas astotdaļfinālā 13. novembrī.

Spēles vietne:
https://www.daikin-hbl.de/de/match/...

     [+] [-]

, 2024-10-21 06:04, aizvakar
OS fināls un tik daudz vārtu Vācijas Bundeslīgā. Līderis gan izlasē,gan komandā. Un tas viss tikai 22 gados. Visi cieņu. Varbūt draudzene viņam no Latvijas un vēlāk grib uz Latviju pārcelties? Vismaz tālākie Uščini varētu arī Latvijas izlasi atkal pārstāvēt,jo izskatās,ka ļoti labi handbola gēni tur ir 😅