Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam vārtu guvums uzvarētā Vācijas Bundeslīgas spēlē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Krištopānam vārtu guvums uzvarētā Vācijas Bundeslīgas spēlē
Dainis Krištopāns ar komandas biedru Rožeriu Moraisu Fereiru. Foto: Tom Weller

Latvijas handbolists Dainis Krištopāns ceturtdien guva vienus vārtus Melzungenes uzvarā (36:27) pār Štutgartes vienību Vācijas Bundeslīgas sestās kārtas ievadā.

Melzungenes kluba handbolistiem šī bija otrā cīņa divu diennakšu laikā, otrdienas vakarā viņiem EHF Eiropas līgas spēlē izbraukumā uzveicot (29:24) "Porto".

Krištopāns izmantoja vienu no trīs metieniem un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. 34 gadus vecais ludzānietis ar sešos dueļos gūtiem caurmērā 4,33 vārtiem un 76,47% metienu precizitāti ir viens no Bundeslīgas efektīvākajiem uzbrukuma spēlētājiem šosezon.

Uzvarētājiem ar septiņiem gūtiem vārtiem rezultatīvākais bija Nikolajs Enderlaits, bet pretiniekiem sešus vārtus guva Daniels Fernandess Himeness.

Iepriekšējā sezonā pirmo piecinieku noslēgusī Melzungene ar desmit punktiem sešās spēlēs kopvērtējumā pakāpusies uz pirmo vietu, tiesa, tuvākajām konkurentēm vēl priekšā sestās kārtas cīņas.

Spēles vietne:
https://www.daikin-hbl.de/de/match/...