Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Karstajam Krištopānam ražīgākā spēle sezonā, Melzungene turpina uzvaru gājienu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Karstajam Krištopānam ražīgākā spēle sezonā, Melzungene turpina uzvaru gājienu
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Käsler Werbeagentur

Vācijas handbola Bundelīgas piektās kārtas spēlē Daiņa Krištopāna "Melsungen" sīvā cīņā ar 26:24 pieveica augstākās divīzijas jaunpienācēju "Bietigheim-Metterzimmern".

34 gadus vecais latvietis bija rezultatīvākais spēlētājs, bumbu vārtos raidot astoņos no deviņiem metieniem. Viņam arī trīs rezultatīvas piespēles.

Krištopāns šosezon Bundeslīgā aizvadītajās spēlēs guvis attiecīgi piecus, vienus, četrus un septiņus vārtus. Iepriekšējā kārtā viņš kaldināja Melzungenes panākumu (25:21) pār titulēto Ķīles klubu. Ludzānietis ar 80,65% izmantotiem metieniem ir viens no efektīvāk metošajiem rezultatīvākajiem handbolistiem turnīrā. Sacensību otrajam ražīgākajam handbolistam Renāram Uščinam no Hannoveres komandas ir kopumā 38 vārtu guvumi un 67,86% precizitāte.

Melzungene piecās kārtās izcīnījusi četras uzvaras. Jaunnedēļ šai vienībai triju dienu laikā EHF Eiropas līgas spēle pret "Porto" un Bundeslīgas cīņa Štutgartē.

Francijas augstākajā līgā triju zaudējumu josla "Créteil" vienībai, kura Tulūzā ar 30:37 kapitulēja turienes "Fenix" priekšā.

Emīlam Kurzemniekam laukumā pavadīto 18 minūšu un 41 sekundes laikā izdevās trāpīt vienu no diviem metieniem.

Spēļu vietnes:
https://www.daikin-hbl.de/de/match/...
https://www.lnh.fr/liquimoly-starli...