Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2986, Did:0, useCase: 3

Krištopāns: ''Pašlaik izlasē sevi neredzu, bet vēl negribu paziņot, ka vairs nespēlēšu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Krištopāns: ''Pašlaik izlasē sevi neredzu, bet vēl negribu paziņot, ka vairs nespēlēšu''
Dainis Krištopāns. Foto: Eibner/Imago Images/Scanpix

Latvijas handbola zvaigzne Dainis Krištopāns intervijā ''jauns.lv'' atklājis, ka šobrīd neredz savu iespējamo spēlēšanu nacionālajā izlasē, taču nevēlējās paziņot, ka tajā vairs karjeras laikā nespēlēs.

Intervijā portālam ''jauns.lv'' Latvijas handbola zvaigzne Dainis Krištopāns paudis, ka šobrīd neredz sev vietu valstsvienībā. ''Izlasē sevi pašlaik neredzu, tomēr vēl negribu publiski paziņot, ka vairs nespēlēšu. Esmu profesionālis, joprojām spēlēju un plānoju to darīt vairākas sezonas. Sekoju līdz Latvijas izlasei, redzu, ka izveidojusies jauna komanda ar labu mikroklimatu un citādāku spēles konceptu. Man bail, ka ar savu parādīšanos varu tikai kaut ko sabojāt. Ja es tur parādīšos, visi skatīsies uz manis - kā iespēlēt bumbu, kā caur mani pabeigt uzbrukumu. Drīzāk es tur varu pienest sliktu nekā labu. Ja būšu vesels, vajadzīgs un redzēšu savu noderību, varu atbraukt nospēlēt kaut tikai aizsardzībā. Otra lieta ir veselība. Laikam jau nav noslēpums, ka man ir cīpslu iekaisumi ceļgalos,'' savus apsvērumus pauž Krištopāns, kurš šobrīd spēlē Vācijas Bundeslīgā.

Krištopāns gan nenoliedza, ka vēlējies izlases rindās spēlēt 2023. gada decembrī, kad mači notikuši viņa dzimtajā pilsētā Ludzā. ''Ļoti gribēju. Pirmo reizi dzīvē kas tāds notika Ludzā. Diemžēl nekādi nesalikās. Bija sakrājušās arī dažādas lietas ārpus handbola. Nesanāca pat atbraukt uz mājām,'' viņš komentēja.

Kopā ar Krištopānu Latvijas handbola izlase sasniegusi augstāko sasniegumu - dalību 2020. gada Eiropas čempionātā, kurā grupas cīņās tika piedzīvoti zaudējumi visās trijās spēlēs un ieņemta 24. vieta. Pēdējos gados vīriešu izlasi trenē Davors Čutura, kura vadībā izlase zaudēja jau pirmajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas kārtā, priekškvalifikācijā zaudējot Luksemburgai.

Izmantotie resursi:
https://jauns.lv/raksts/sports/5923...

     [+] [-]

, 2024-01-26 19:49, pirms 3 mēnešiem
Gadījumā mēs nezaudējām Luxembourgai?
Runā tā itkā viņš baidās sabojāt spēli kaut kādai talantigai komandai kur jau tā vis iet no rokas un tiek pieveiktas lielās komandas!
Skan pēc tizlas, nepārdomātas attaisnošanais.

  +1 [+] [-]

, 2024-01-26 20:14, pirms 3 mēnešiem
Robis87 rakstīja: Gadījumā mēs nezaudējām Luxembourgai?
Runā tā itkā viņš baidās sabojāt spēli kaut kādai talantigai komandai kur jau tā vis iet no rokas un tiek pieveiktas lielās komandas!
Skan pēc tizlas, nepārdomātas attaisnošanais.
Man vairāk skan pēc iekšējām problēmām izlasē un tai apkārt.

     [+] [-]

, 2024-01-26 20:25, pirms 3 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Man vairāk skan pēc iekšējām problēmām izlasē un tai apkārt.
Vismaz pēc publiskās informācijas tā izskatās, jo visi runā tikai politkorektās frāzēs. Un tas trakais gājiens, kad pēc EČ mūsu izlases visa pieredzējusī blice uzreiz pazuda no izlases, zinot, ka jaunie tiks pamesti zem riteņiem, vien liecina, ka kaut kas bija noticis federācijas un izlases iekšienē.
Vai kāds kaut ko publiski atklās?! Stipri šaubos, ja tik ilgi klusē kā partizāni.

     [+] [-]

, 2024-01-26 20:41, pirms 3 mēnešiem
Vāks, kā Francija izvilka OT un uzvarēja zviedrus.

     [+] [-]

, 2024-01-26 20:47, pirms 3 mēnešiem
erty rakstīja: Vismaz pēc publiskās informācijas tā izskatās, jo visi runā tikai politkorektās frāzēs. Un tas trakais gājiens, kad pēc EČ mūsu izlases visa pieredzējusī blice uzreiz pazuda no izlases, zinot, ka jaunie tiks pamesti zem riteņiem, vien liecina, ka kaut kas bija noticis federācijas un izlases iekšienē.
Vai kāds kaut ko publiski atklās?! Stipri šaubos, ja tik ilgi klusē kā partizāni.
Domājams, ka atklās, bet tas nebūs tik drīz, pēc gada vai pieciem, vai desmit.

Es nezinu kā ir pie mums ar izlasēm, bet zinu, ka citur ir tā ka, piemēram, ja esi pārstāvējis kādu izlasi - piecus gadus pēc karjeras beigām juridiski nevari runāt par negatīvo izlasē (lasi - skandāls)

     [+] [-]

, 2024-01-26 21:46, pirms 3 mēnešiem
Virsraksts pilnībā izvilkts no konteksta. Dainis par spīti savām zvaigznes dotībām ir īsts komandas spēlētājs.

     [+] [-]

, 2024-01-26 22:00, pirms 3 mēnešiem
Kāds var man izskaidrot, kā tas strādā, ka džeks vienkārši negrib spēlēt izlasē? Citos sportos nevaru iedomāties tādu kadru, ja neskaita NHL un NBA darīšanas

     [+] [-]

, 2024-01-26 22:51, pirms 3 mēnešiem
bando777 rakstīja: Kāds var man izskaidrot, kā tas strādā, ka džeks vienkārši negrib spēlēt izlasē? Citos sportos nevaru iedomāties tādu kadru, ja neskaita NHL un NBA darīšanas
Katrs šajā sakarā dara ko grib. Negrib un nespēlē, jo izlase nav militārais dienests. Lai menedžētu to, ka visi labākie grib spēlēt izlasē, ir domāta federācija.