Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas handbolistēm sakāve pret Turciju

Jānis Pārums

Latvijas sieviešu handbola izlase šodien Čehijas pilsētā Pilzenē aizvadīja otro spēli 2008.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, tiekoties ar Turcijas izlasi. Diemžēl, arī otrajā spēlē tika piedzīvots smags zaudējums 13:37 (5:21).

Līdz ar šo zaudējumu Latvijas izlase praktiski ir zaudējusi arī cerības uz vismaz trešo vietu turnīrā un kvalificēšanos "play off" spēlēm.

Latvijas labā četrus vārtus guva Ivita Asare, trīs – Darja Guseva, pa diviem - Janīna Grabeļņikova un Elita Ekkerte, bet vienus – Dina Bergmane. Latvijas handbolistes spēlē pieļāva 25 kļūdas, kas arī bija galvenais sagrāves iemesls.

Savā pirmajā spēlē kvalifikācijas 3.apakšgrupā otrdien Latvijas handbolistes ar 18:37 (6:16) zaudēja Itālijai. Vēl šajā grupā Čehija ar 42:20 (19:12) sagrāva Bulgāriju un ar 32:24 (18:14) uzvarēja Itāliju, bet turcietes ar 32:18 (18:9) pārspēja Bulgāriju.

Vēl apakšgrupā Latvijas izlase spēlēs ar Čehiju (1. decembrī) un Bulgāriju (2. decembrī). Grupas trīs labākās izlases iekļūs kvalifikācijas "play off" turnīrā, kurā tiks noskaidrotas 2008.gada Eiropas čempionāta finālturnīra pēdējās dalībnieces.

2008.gada Eiropas čempionāta finālturnīrs, kurā spēlēs kontinenta 16 labākās komandas, no 2.decembra līdz 14.decembrim notiks Maķedonijā.

Latvijas izlases sastāvs dalībai Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā: Sabīne Gaidele, Ina Gundega, Silvija Kļaviņa, Darja Guseva, Jūlija Šamricka, Nelli Jeltiševa, Jūlija Stanovova, Natālija Iļuhina, Agne Skābarde, Dina Bergmane, Diāna Sapcova, Ivita Asare, Janīna Grabeļņikova, Kristīne Klementjeva, Nadežda Kalašņikova, Elita Ekkerte. Galvenā trenere - Natālija Kudrjavceva, trenere - Lidija Andrejeva.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Handbola Federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-30 22:15, pirms 17 gadiem
Masuli,man ir neizsakāms prieks par tevi - turies