Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Handbolistiem mazais mērķis - paņemt punktus

Handbolistiem mazais mērķis - paņemt punktus
Latvijas izlases galvenais treneris Valdis Labanovskis
Foto: Raitis Puriņš

Pirms gaidāmajām 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm ar Ungārijas un Horvātijas handbolistiem Latvijas izlases galvenais treneris Valdis Labanovskis apstiprināja, ka komanda ir gatava cīņai un gribētu šajā ciklā grib paņemt punktus.

"Iekļūšana šajā kvalifikācijas kārtā mūsu komandai jau ir panākums," stāsta Valdis Labanovskis. "Tikai spēlējot ar šāda līmeņa vienībām mēs kā komanda varam paši pilnveidoties un augt tālāk. Es ceru, ka arī pasaules līmeņa komandām mums izdosies pakutināt nervus."

No spēlētājiem, ar kuriem rēķinājās Labanovskis, trūkst tikai Aivis Jurdžs un Raimonds Šteins: "Visi pārējie ir veseli un labā sportiskā formā. Divos treniņos pirmdien paveicām visu plānoto darba apjomu. Būsim gatavi spēlēt."

Šādā sastāvā Latvijas izlases bez sevišķām izmaiņām spēlēs jau trešo kvalifikācijas ciklu. "Komanda sevišķi jutīs Aivja Jurdža trūkumu," sastāvu komentē Latvijas izlašu direktors Renārs Līcis. "Pretinieku komandām spēlētāju izvēle ir daudz lielāka un to zaudējums tik ļoti neatspoguļoja sniegumā, taču mēs to izjutīsim daudz sāpīgāk."

Abi mūsu pretinieki vasarā notikušajās olimpiskajās spēlēs Londonā tikās mačā par bronzas medaļām, kur uzvaru izcīnīja Horvātija. "Šīs izlases nepieļaus atslābuma mirkļus," pretinieku spēku komentē treneris. "Nedomāju, ka mūs nenovērtēs."

"To, ka mēs mākam un varam spēlēt, pierādījām jau spēlēs ar Islandi," par savu komandu saka tās spēlētājs Margots Valkovskis. "Iesim un darīsim visu, ko varam, arī šoreiz. Viņi jau nevar zaudēt punktus, jo tad var neizkļūt ārā no grupas. Ja spēlēsim kā komanda, tad arī varam pretiniekus paklupināt."

Valkovskim piekrīt arī Labanovskis: "Mums nav spēlētāji, kas var katrā mačā gūt desmit vārtus. Vārtu guvēji katrā mačā sadalās līdzīgi. Ja visi spēlētāji nospēlēs savu spēju līmenī, tad ir iespēja arī kaut ko vinnēt. Bez mērķiem nav jēga spēlēt - mēs gribam šajā ciklā arī paņemt punktus."

Jau rītdien 31. oktobrī plkst. 19:45 (pēc Latvijas laika) mūsu handbolisti izbraukumā tiksies ar Ungārijas valstsvienību, bet 3. novembrī Dobelē pie sevis uzņems Horvātiju. Spēli no Ungārijas tiešraidē demonstrēs Viasat Sport Baltic kanāls, bet teksta tiešraidē tai varēs sekot līdzi arī handball.lv.

Latvijas izlase: Edgars Kukša (Vfl Fredenbeck, Vācija), Helmuts Tihanovs (LSPA), Gatis Kozlovs (SK Latgols), Armands Uščins (DRHV 06, Vācija), Oskars Arājs (Dobeles Tenax), Jānis Pavlovičs (West Wien, Austrija), Ēriks Blūms (Vfl Edewecht, Vācija), Austris Tuminskis (SK Latgols), Jānis Grišanovs (TV Jahn Duderstadt, Vācija), Dainis Krištopāns (Tatran Prešov, Slovākija), Elvijs Borodovskis (Kremer/Hurry-Up, Nīderlande), Ģirts Lilienfelds (ThSV Eisenach, Vācija), Kaspars Lisovskis (SK Latgols), Ingars Dude (HG Saarlois, Vācija), Margots Valkovskis (HSC Bad Neustadt, Vācija), Egils Politers (Dobeles Tenax).
Galvenais treneris: Valdis Labanovskis
Treneris: Dmitrijs Bražņikovs

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


, 2012-10-30 16:34, pirms 12 gadiem
, 2012-10-30 16:42, pirms 12 gadiem
ainars_m rakstīja: Tgd tiešraide ir apdraudēta! http://www.ska.ru/news/ru/7376.html
handbols-LTV
VSB-hokejs
nekas nav apdraudēts!!!
, 2012-10-31 01:07, pirms 12 gadiem
Pa LTV7 neradiis?
Kaads zina, kuraa linkaa varees noskatiities teišraidi?
, 2012-10-31 09:32, pirms 12 gadiem
Sportisists rakstīja: Pa LTV7 neradiis?
Kaads zina, kuraa linkaa varees noskatiities teišraidi?
TVNET :: TV programma
19:00 EČ atlases spēle rokasbumbā
, 2012-10-31 19:35, pirms 12 gadiem
da_neshau rakstīja: TVNET :: TV programma
19:00 EČ atlases spēle rokasbumbā
Tas ir spēlei pret Horvātiju.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

MSĢ pieveic ludzāniešus un iekļūst Latvijas kausa finālā

Šodien Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komanda, kura ar 38:21 izbraukumā pieveica Ludzas “Latgols” vienību. Jau pēc nedēļas kausa izcīņas finālā Rīgā spēkosies “MSĢ” pret “HK Ogre/Hydrox”.
Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Ar veiksmīgu otro puslaiku Latvijas kausa pusfinālu handbolā sasniedz MSĢ

Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā iekļuvuši Murjāņu sporta ģimnāzijas handbolisti, kuri vakar kvalifikācijas 2. kārtā pārspēja “ASK Zemessardze/LSPA” komandu ar 31:25. Sestdien murjāniešiem paredzēta pusfināla cīņa Ludzā pret “SK Latgols”.