Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Rīgas derbijs citā kvalitātē

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Rīgas derbijs citā kvalitātē
Centrā uzbrukumā "ASK" handbolists Ēriks Blūms
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

46 : 23

LSPA - HK ASK

Šovakar pirmo reizi jaunajā sezonā Rīgas atklātā čempionāta ietvaros NBS sporta zālē plkst. 19:45 tiksies divas spēcīgākās galvaspilsētas vienības - "LSPA" un "ASK".

Pērn galvaspilsētas turnīra finālā toreizējo “ASK/AB.LV” komandu "LSPA" pieveica ar 32:31, tomēr pēc tam "armijnieki" atspēlējās, pieveicot studentus visos atlikušajos mačos un uzvarot arī Latvijas čempionāta finālā.

Starpsezonā Andra Gulbja trenētā “ASK” komanda zaudējusi vairākus pamatsastāva spēlētājus. Uz Vācijas 1. bundeslīgas vienību “TSV Hannover Burgdorf” aizgājis Aivis Jurdžs, uz Vācijas reģionālās līgas komandu “TG 1860 Munden” pārgājis Jānis Pavlovičs, bet Austrijas vicečempioniem “Alpla HC Hard” pievienojies Jānis Glušaks. Turklāt 1. oktobrī līgumu ar Vācijas reģionālās līgas vienību “ISV Ibbenburen” parakstīs arī Arnolds Straume. Latvijas spēcīgāko klubu atstājuši arī tās rezervisti Jānis Lībergs, Andris Alps un Ingars Dude, kuri paredzams jaunajā sezonā spēlēs Dobeles “Tenax” rindās. Līdz ar to, apvienojoties ar “ASK/Jaunsargs” , Latvijas čempionvienībā spēlēs neierasti daudz gados jauni handbolisti.

"LSPA" vasaras periodā pastiprinājusies ar Oskaru Arāju, Andi Ērmani un Egilu Politeru (no Dobeles), Eināru Kiršteinu (S&A), kā arī Edgaru Vadzīti, kurš iepriekšējo sezonu izlaida. Protams, nedrīkst aizmirst, ka “armijnieku” rindās tik un tā pietiek vēl daudz meistarīgu spēlētāju.

Abas komandas aizvadītajās trīs spēlēs izcīnījuši tikai uzvaras, tomēr "ASK" vēl nav tikusies ar “Jūrmalas sports” handbolistiem, kas arī gatavi atņemt punktus Latvijas čempioniem.

Izmantotie resursi:
hk-lspa.lv

     [+] [-]

, 2009-09-30 12:17, pirms 15 gadiem
par skaļiem faniem!!!

     [+] [-]

, 2009-09-30 19:07, pirms 15 gadiem
Neredzu iespējas ASK uzvarēt, bet ja uzvarēs, tad LSPA gan riktīgs stienis, lai uzvar stiprākais