Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kas apturēs Hannoveri? Laikam Ķīle...

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Kas apturēs Hannoveri? Laikam Ķīle...
Aivis Jurdžs un TSV "Hannover-Burgdorf" neapturami - jau sešas uzvaras pēc kārtas Vācijas 1. bundeslīgas čempionātā.
Foto: www.handball-hannover.de

Sesto uzvaru pēc kārtas Vācijas 1. bundeslīgas čempionātā rokasbumbā guva Aivja Jurdža pārstāvētais TSV "Hannover-Burgdorf". Kas apturēs sezonas lielāko pārsteigumu? Nākamā spēle Hannoveres komandai būs 13. februārī pret pašreizējo čempionu THW 'Kiel"...

TSV "Hannover-Burgdorf" savā laukumā uzņēma TuS "N-Lubbecke" komandu un uzvarēja ar 37:31. Aivis Jurdžs guva 3 vārtus. Gadu mijas pārtraukumā Hannoveres komanda var doties labā noskaņojumā - sešas uzvaras pēc kārtas, vieta turnīra tabulā uzreiz aiz līderiem un labas iespējas paspēkoties par debiju Eiropas kausos.
Svarīgu punktu mačā pret vienu no saviem konkurentiem cīņā par vietas saglabāšanu 1. bundeslīgā VfL 'Gummersbach" viesos paņēma Evara Klešnika pārstāvētais GWD "Minden" - 25:25. Vēl 56. minūtē laukuma saimnieki bija vadībā ar 24:21, taču uzvaru nenoturēja - 56 sekundes pirms beigām slovēnis Nenads Bilbija panāca neizšķirtu. Klešnika rēķinā vieni vārti.

TSV "Hannover-Burgdorf" turnīra tabulā ar 27 punktiem joprojām atrodas 5. vietā, jo uzvaras guva arī visas priekšā esošās komandas. Mindena ar 11 punktiem atrodas 14. vietā un to tikai 2 punkti šķir no izkrišanas robežas. Līdere ar 35 punktiem ir Aleksandra Pētersona pārstāvētā "Rhein-Neckar Lowen", kas savā laukumā ar 27:22 (Pētersonam 4 vārti) pieveica MT "Melsungen".

Vācijas 2. bundeslīgas čempionātā spēlē savā laukumā pret SV "Henstedt-Ulzburg" punktu zaudēja Ģirta Lilienfelda pārstāvētais ThSV "Eisenach" - 29:29. Spēles lielāko daļu laukuma saimnieki bija vadībā, 47. minūtē viņi vēl bija priekšā ar 25:21, taču mača pēdējā sekundē jau paši izlīdzināja rezultātu. Lilienfelda rēķinā 4 vārti.
Ingara Dudes pārstāvētā Sārluisas komanda kalendārā gada pēdējo spēli aizvadīs šovakar Auē.

Turnīra tabulā Aizenahas komanda tagad ar 22 punktiem ir 6. vietā un to tikai 2 punkti šķir no 3. vietas.