Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

"LSPA" handbolisti divreiz pret Baltkrievijas čempioniem

"LSPA" handbolisti divreiz pret Baltkrievijas čempioniem
Izšķiroša nozīme šodien būs "LSPA" līdera Arta Kurmēna sniegumam
Foto: Helmuts Tihanovs

Nedēļas nogalē 27. novembrī plkst. 19 un 28. novembrī plkst. 14 Latvijas čempionāta līderi aizvadīs divas Baltijas handbola līgas spēles, NBS sporta zālē tiekoties ar Baltkrievijas čempioniem Minskas “Dinamo”, kuru sastāvā spēlē arī Latvijas izlases handbolists Mārtiņš Lībergs.

Rīgas komandas sastāvā šajās spēlēs nevarēs palīdzēs Oskars Arājs, kā arī tikai vienu treniņu pēc slimības aizvadījis ir Kaspars Lisovskis. Uz divām Baltijas līgas spēlēm vārtsargu līniju pastiprinās Latvijas izlases pirmais numurs Aleksandrs Babra.

Arī Minskas “Dinamo” Rīgā neieradīsies savā spēcīgākajā sastāvā. Izsaukumu uz Baltkrievijas izlasi mačiem ar Vāciju saņēmuši Boriss Puhovskis, Deniss Rutenko, Sergejs Šliovičs un Vitālijs Koženevskis, savukārt savainoti ir Maksims Babičevs un Andrejs Šipenko. Neskatoties uz iztrūkumu sastāvā, tik un tā baltkrievi kā komanda un katrs par sevi cīnīsies par uzvaru, lai pēc neveiksmīgā sezonas sākuma pierādītu savu lietderību komandā. Turklāt pērnā gada Baltijas čempioniem tā būs pirmā spēle turnīrā šogad.

Atgādinām, ka Baltkrievijas čempionātā Minskas “Dinamo”, kurā spēlē arī Latvijas izlases handbolists Mārtiņš Lībergs, piedzīvoja zaudējumu saviem sīvākajiem konkurentiem Brestas “Meshkov” un turnīrā ieņem otro vietu. Pēc tam mūsu pretinieki piedzīvoja vilšanos arī EHF kausa izcīņas 3. kārtā, divu spēļu summā piekāpjoties Francijas “Dunkerque HB Grand Littoral”. Neskatoties uz neveiksmēm, “Dinamo” būs augstākā līmeņa klubs, kas šosezon viesosies Latvijā.

Pirmajā Baltijas līgas mačā "LSPA" handbolisti savā laukumā piekāpās Igaunijas “Polva Serviti”, bet pēc tam izbraukumā cīnījās neizšķirti ar Igaunijas čempioniem “HC Kehra”.

Abām spēlēm teksta tiešraidē varēs sekot līdzi arī Latvijas Handbola federācijas mājas lapā handball.lv Ieeja par brīvu!

Izmantotie resursi:
hk-lspa.lv


, 2009-11-27 10:50, pirms 14 gadiem
nu ko, laikam jaaiziet apskatiities..
, 2009-11-27 10:50, pirms 14 gadiem
LSPA fanu klubs arii buus...
Foto: SK Latgols

Ogres handbolisti kā pirmie sasniedz Latvijas kausa finālu

Ogres novada sporta centrā pirmajā pusfināla cīņā ar pārliecinošu panākumu pār Aizkraukles un Skrīveru handbola klubu “HK S&A” (46:30) Latvijas kausa finālu sasniegusi “HK Ogre/Hydrox” komanda.
Foto: Aija Ozoliņa.

"ASK Zemessardze/ LSPA" pārliecinoši iekļūst Latvijas kausa kvalifikācijas 2. kārtā

Šovakar Salaspils sporta namā Latvijas kausa kvalifikācijas kārtas pirmajā cīņā tikās 1. līgas vienība “Salaspils SS” un virslīgas “ASK Zemessardze/LSPA”, kurā ar 37:21 pārliecinošu panākumu izcīnīja rīdzinieki. 2. kvalifikācijas kārtā 15. maijā Rīgas vienība spēkosies ar Murjāņu sporta ģimnāzijas komandu.
Baltijas U17 čempioni Ludzas NSS. Foto: Latvijas Handbola federācija.

"Ludzas NSS" uzvar Baltijas U17 čempionu kausa izcīņā, "Jēkabpils SS" jaunietēm 3. vieta

Vakar noslēdzošajā Baltijas jūras valstu U17 klubu čempionu kausa izcīņas spēļu dienā izšķirošajā spēlē par 2. vietu “Jēkabpils SS” jaunietes piekāpās Somijas “HIFK” (26:39), bet par čempioniem kļuva “Ludzas NSS”, trešo panākumu izcīnot pār “Grankulla IFK” vienaudžiem (34:28).