Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Stopiņu NHK" izcīna otro uzvaru pēc kārtas

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Stopiņu NHK" izcīna otro uzvaru pēc kārtas
Andris Lazda (Stopiņu NHK)
Foto: Jānis Slišāns

Veiksmīgi Latvijas Virslīgas čempionātā turpina spēlēt "Stopiņu NHK" handbolisti, kuri ar 23:21 (11:11) izbraukumā pieveica "ASK/LU" vienību, izcīnot otro uzvaru piecos mačos.

Visas spēles garumā nevienai no komandām neizdevās atrauties tālāk par diviem vārtiem. Turklāt pirmo reizi tas notika tikai otrajā puslaikā, kad 40. minūtē pēc Raivja Šnēveļa un Artūra Glāznieka metieniem "ASK/LU" panāca 16:14. Turpinājumā, septiņu minūšu laikā gūstot četrus vārtu pēc kārtas, divu vārtu pārsvaru laikā ieguva jau "Stopiņu NHK" - 18:16.

Uz šo pretinieku izrāvienu "ASK/LU" arī atbildēja ar četriem vārtiem, desmit minūtes pirms spēles beigām panākot 20:18, taču iegūtos plusus neprata saglabāt. Arī nepilnas trīs minūtes pirms spēles beigām rezultāts bija neizšķirts (21:21), taču mājinieki nopelnīja divus noraidījumus (Bārbals un Drobots), bet viesiem Mārtiņa Savicka un Raivja Pētersona precīzie metieni nodrošināja otro uzvaru turnīrā pēc kārtas - 23:21.

Uzvarētājiem sekmīgi vārtos spēlēja Ģirts Upmalis, bet rezultatīvākais ar deviņiem gūtajiem vārtiem bija Andris Lazda, piecus guva Raivis Pētersons. Mājiniekiem pa četriem vārtiem guva Ingus Kivlenieks, Ēriks Drobots un Artūrs Glāznieks.

Gan "ASK/LU", gan "Stopiņu NHK" tagad ir pa četriem punktiem un abas komandas turnīra tabulā ieņem blakus pozīcijas. Rīdzinieki ir sestie, bet Stopiņi - septītie.

Latvijas Virslīgas čempionāts vīriešiem turpināsies pēc pusotras nedēļas, kad 6. novembrī "HK Ogre" savā laukumā plkst. 19:30 uzņems Dobeles "Tenax". Jau rītdien Latvijas vīriešu izlase dosies uz Portugāli, kur 30. oktobrī aizvadīs pirmo 2015. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas spēli.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
27. oktobris.
ASK/LU - Stopiņu NHK 21:23 (11:11)

ASK/LU: Kivlenieks un Drobots 4, Glāznieks 4/2, Šnēvelis un Bārbals 3, Liepiņš 2, Adamaitis 1.
Stopiņu NHK: Lazda 9/3, Pētersons 5, Čerņevskis 4, Savickis 3, Abramovs un Pauniņš 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2013-10-27 21:00, pirms 11 gadiem
āāaāāāāāāā!!! sākšu laikam fanot par stopiņiem.. tagad rodas jautājums, kurš lidos uz pirmo līgu nākamsezon??????

     [+] [-]

, 2013-10-27 21:33, pirms 11 gadiem
da_neshau rakstīja: āāaāāāāāāā!!! sākšu laikam fanot par stopiņiem.. tagad rodas jautājums, kurš lidos uz pirmo līgu nākamsezon??????
Latgols

     [+] [-]

, 2013-10-28 19:59, pirms 11 gadiem
ChildrenOfTheSun rakstīja: Latgols
vot tas būtu prikols.... divkārtējie čempioni izlidotu no virslīgas.. bet tā nenotiks esmu pārliecināts par 110%