Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Uščinam četri vārti pret "BM Ciudad Real"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Uščinam četri vārti pret "BM Ciudad Real"
Armands Uščins
Foto: dessau-rosslauer-hv.de

Latvijas handbolista Armanda Uščina pārstāvētais Vācijas 2. bundeslīgas klubs "Dessau-Rosslauer HV 06" pārbaudes spēlē tikās ar EHF Čempionu līgas uzvarētājiem Spānijas "BM Ciudad Real", piedzīvojot sagrāvi ar 28:47 (14:22).

Armands Uščins Eiropas spēcīgākās komandas vārtos sameta četras bumbas. Lai arī piedzīvots smags zaudējums, ne spēlētāji, ne treneri, ne skatītāji nebija vīlušies par mača iznākumu. Skaidri bija redzams, ka spāņu komanda ir citas klases klubs.

Tāpat zaudējumus divās pārbaudes spēlēs piedzīvojusi arī Mareka Skabeiķa Vācijas 2. bundeslīgas klubs "EHV Aue" - 20:21 (11:9) pret "SV Post Schwerin" un 15:19 (8:10) pret "HSV Insel Usedom".

Nepārliecinošu turnīru aizvadījusi arī Raimonda Šteina "VfL Edewecht", kas pirmo gadu spēlēs Vācijas 2. bundeslīgā. Piedzīvojot divus zaudējumus priekšsacīkstēs un ar minimālu pārsvaru (23:21) pieveicot Vācijas oberlīgas klubu "HSE Hamm", latvieša klubs ierindojās piektajā vietā aiz četrām Vācijas reģionālo (trešā pēc spēka) līgu komandām.

Rezultatīvi pārbaudes spēlē Vācijas 2. bundeslīgas kluba "ASV Hamm" sastāvā darbojies Māris Veršakovs, gūstot septiņus vārtus un pieveicot ar 28:18 (15:10) "Eintracht Hagen" handbolistus. Latvijas izlases handbolists nedaudz ir apslimis, ar to arī izskaidrojams iepriekšējās mačos negūtie vārti.

Izmantotie resursi:
ehv-aue.org
dessau-rosslauer-hv.de
vfl-edewecht.de
hb4all.de