Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Meikšāns un latviešu izcelsmes Celmiņš kļūst par Baltijas handbola līgas vicečempioniem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Meikšāns un latviešu izcelsmes Celmiņš kļūst par Baltijas handbola līgas vicečempioniem
Vicečempioni Põlva Serviti komanda. Foto: Põlva Serviti

Baltijas Handbola līgas 2021./2022. gada sezona noslēdzās ar Viljandi HC uzvaru, bet sudraba medaļas izcīnīja Polva Serviti, kuras sastāvā spēlē Artūrs Meikšāns un latviešu izcelsmes Andris Celmiņš.

Pusfinālos norisinājās Igaunijas-Lietuvas dueļi, abos virsroku ņemot igauņiem. Viljandi HC ar 30:26 apspēlēja HC Dragunas Klaipeda, bet Artūra Meikšāna klubs Polva Serviti ļoti spraigā cīņā ar vienu vārtu starpību 27:26 pašās beigās izrāva uzvaru pār VHC Šviesa Vilnius.

Cīņā par bronzu lietuviešu vidū ar 37:30 pārāki bija galvaspilsētas handbolisti. Savukārt finālā igauņu klubu duelī Viljandi HC neatstāja cerības Polva Serviti, uzvarot ar 28:21. Tādējādi Meikšāns, kā arī Igaunijā dzimušais latviešu izcelsmes handbolists Andris Celmiņš kļuva par Baltijas Handbola līgas vicečempioniem.

Lai gan Latvijas komandas Baltijas Handbola līgas Final 4 nepiedalījās, visas četras Final 4 spēles tiesāja un par kārtību laukumā atbildēja Latvijas tiesneši un delegāti – Zigmārs Sondors, Ilmārs Kazinieks, Edmunds Bogdanovs, Ivars Čerņavskis, Aleksandrs Radčenko un Ralfs Pērsis.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija