Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ar "VHC Sviesa" uzvaru sākas Baltijas handbola līga

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ar "VHC Sviesa" uzvaru sākas Baltijas handbola līga
"VHC Sviesa" handbolisti
Foto: www.rankiniocentras.lt

Pirmajā 2011. gada Baltijas handbola līgas sezonas spēlē Lietuvas komandu duelī pārāka savā laukumā ar 26:25 (14:13) bija "VHC Sviesa" handbolisti, pārspējot "Dragunas" vienību. Rīt pirmās spēles aizvadīs arī Latvijas komandas.

Kopumā par uzvaru Baltijas līgā cīnīsies septiņi klubi - pa diviem no Igaunijas (Polva Serviti un HC Kehra), Lietuvas (VHC Sviesa un Dragunas) un Latvijas (Dobeles Tenax un LSPA), kā arī viena Somijas komanda "Riihimaen Cocks". Pēc gada pārtraukuma turnīrā piedalās Lietuvas komandas, kā arī mūsu pašu Dobeles vienība.

Pēc divu apļu regulārā turnīra aizvadīšanas četras spēcīgākās komandas iekļūs "FINAL4", kura organizēšanai priekšroka tiek lietuviešiem. Tas notiks nākošā gada marta beigās.

Jau rītvakar plkst. 19 Igaunijā Dobeles "Tenax" tiksies ar "HC Kehra" handbolistiem, bet Latvijas čempioniem "LSPA" Pilvē tajā pašā laikā būs jāspēlē ar Igaunijas un Baltijas spēcīgāko komandu "Polva Serviti". Svētdien abas komandas mainīsies ar pretiniekiem. Par Latvijas komandas gatavību turnīram lasiet rītdien no rīta.

     [+] [-]

, 2010-09-24 22:25, pirms 14 gadiem
Lietuva is back..