Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Austrijā ar mainīgām sekmēm

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ar mainīgām sekmēm Austrijas handbola līgas 9. kārtas spēles aizvadījuši Latvijas spēlētāju pārstāvētās komandas, piedzīvojot visus trīs iespējamos iznākumus - uzvaru, neizšķirtu un zaudējumu.

Uzvaras laurus nedēļas nogalē plūca vien Valda Labanovska "HIT Innsbruck", kas izbraukumā ar 28:26 (14:13) pieveica pagājušā gada "ASK-AB.LV" pretiniekus EHF kausa izcīņas otrajā kārtā "UHK Krems" handbolistus. Labanovskis spēles protokolā atzīmējās ar vieniem gūtajiem vārtiem

Lai arī mača gaitā bijusi vadībā pat ar astoņu vārtu pārsvaru, neizšķirti 31:31 (20:12) ar HC "Linz AG" handbolistiem cīnījusies Margota Valkovska "Alpla HC Hard", turpretī zaudējumu piedzīvoja vārtsarga Dmitirja Bražņikova (attēlā) "ULZ Sparkasse Schwaz", kas ar 30:34 (11:19) piekāpās čempioniem "aon Fivers" komandai.

Situācija turnīra tabulā nav īpaši mainījusies - Valkovska komanda joprojām ieņem otro vietu, savukārt Labanovska komanda ir pakāpusies jau uz trešo vietu, bet Bražnikova komanda ir astotā.

Izmantotie resursi:
www.sportlive.at