Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Baltijā atkal tikai zaudējumi

Andrejs Siliņš

Baltijā atkal tikai zaudējumi
LSPA līnijas spēlētājs Artis Kurmēns
Foto: Ritvars Raits

Baltijas Handbola līgā, tāpat kā vakar, arī šodien Latvijas klubi piedzīvoja tikai zaudējumus - LSPA zaudēja Minskas "Dinamo", savukārt Dobeles "Tenax" atzina "Riihimäen Cocks" pārākumu.

Jau vēstījām, ka vakar jau trešo zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Latvijas čempione ''ASK/AB.LV'', atzīstot Minskas "Dinamo" pārākumu ar 29:38, lai gan turnīru bija iesākusi iespaidīgi, izcīnot uzvaru pirmajās sešas spēles. Šodien minskieši tika galā vēl ar citiem rīdziniekiem - LSPA (36:26).

Otrā spēlē "Tenax", kas vakar piekāpās igauņiem ''Kehra'' (27:32), šodien atzina "Riihimäen Cocks" pārākumu ar rezultātu 25:32, lai gan pēc pirmā puslaika atradās vadībā ar 16:12. Vēl citā spēlē bez Latvijas klubu līdzdalības Minskas SKA ar rezultātu 35:23 pieveica "Põlva Serviti".

Izmantotie resursi:
baltichandball.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja