Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" pieveic "Jūrmalas sports" handbolistus

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" pieveic "Jūrmalas sports" handbolistus
"LSPA" pēc uzvaras pār Jūrmalu
Foto: Sandra Škutāne, hk-lspa.lv

Ceļu uz Latvijas čempionāta zeltu turpina "LSPA" handbolisti, kas ar 37:26 (21:11) savā laukumā pieveica "Jūrmalas sports" handbolistus.

Jau ar pirmajām minūtēm ar Arti Kurmēnu un Oskaru Arāju priekšgalā "LSPA" droši darbojās aizsardzībā un uzbrukumā, pirmajā puslaikā iegūstot desmit vārtu pārsvaru (21:11). Pēc pārtraukuma pēc Kristapa Ences raidījuma desmit minūtes pirms mača beigām jūrmalniekiem izdevās samazināt rezultāta starpību līdz sešiem vārtiem (24:30), tomēr pēdējās minūtēs Ivaru Lāci vārtos viesiem izdevās pārspēt vairs tikai divas reizes, kamēr "LSPA" handbolisti pretinieku vārtos sameta septiņas bumbas, izcīnot uzvaru ar 37:26.

Rezultatīvākais uzvarētāju vienībā bija Artis Kurmēns, kurš guva desmit vārtus, savukārt Oskars Arājs pievienoja astoņus vārtu guvumus. Pretiniekiem 8/1 vārtus guva Edvīns Latkovskis, bet 5/1 - Rolands Ivanovs.

Citā mačā otri galvenie pretendenti uz zeltu, Dobeles "Tenax" handbolisti, ar 43:30 ātrā spēlē pieveica "Stopiņu NHK" vienību. Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Sergejs Kalniņš, kurš guva 14/3 vārtus, savukārt zaudētājiem 9/3 precīzs bija Andris Lazda.

Ar katru spēli labāku sniegumu turpina demonstrēt "ASK" handbolisti, kas ar 39:19 (19:9) pieveica "Ogres SC". Pēc savainojuma sadziedēšanas vārtos atgriezies Aleksandrs Babra. Lai arī jau 15. minūtē pie rezultāta (9:5) sarkano kartīti par trīs noraidījumiem saņēma Jānis Gremzde, tomēr ogrēnieši neko nespēja padarīt mājinieku aizsardzībai un izcīnīja pārliecinošu uzvaru. Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Kaspars Naglis, kurš guva 13 vārtus, savukārt zaudētāju rindās piecus vārtus guva Artis Laganovskis.

Izmantotie resursi:
handball.lv

     [+] [-]

, 2010-02-21 13:56, pirms 14 gadiem
Žēl, cerēju, ka Jūrmalas sports uzvarēs, gribās, lai Tenax kļūst par čempioniem!