Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Slovāki atkal paliek bez Kukučkas

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Slovāki atkal paliek bez Kukučkas
Trīskārtējais Šveices čempions un 2008. gada EHF kausa ieguvējs (ar vācu HSG "Nordhorn") Petrs Kukučka arī spēlēs pret Latviju nevarēs palīdzēt Slovākijas izlasei.

Latvijas vīriešu handbola izlases nākamajai pretiniecei Eiropas 2014. gada čempionāta kvalifikācijas pamatturnīrā Slovākijas izlasei 3. aprīlī Dobelē un 7. aprīlī Považskā Bistricā atkal nevarēs palīdzēt viens no tās līderiem un galvenais saspēles vadītājs Petrs Kukučka.

Savainojuma dēļ Šveices čempionvienības "Kadetten Schaffhausen" saspēles vadītājs nevarēja spēlēt Slovākijas izlases rindās pirmajās divās spēlēs pret Horvātiju (21:25) un Ungāriju (24:28), bet tagad viņš atkal dabūja traumu Šveices čempionāta spēlē un atkal izkrita no sastāva.

Slovākijas izlases galvenais treneris Pētrs Dāvids mēģinās aizstāt viņu ar Františeku Šulcu no Segedas "Pick" (Ungārija), Ļubomiru Djurišu no Hlohovecas HC "Sporta", Gabrielu Vadkerti no "Csurgoi KK" (Ungārija) vai ar Vladimiru Guziju no Prešovas "Tatran".

Starp Slovākijas izlases kandidātiem spēlēm ar Latviju ir handbolisti no Slovākijas (no Daiņa Krištopāna pārstāvētā Prešovas "Tatran" - pieci), Krievijas, Ungārijas, Vācijas, Spānijas un Izraēlas virslīgu klubiem.

     [+] [-]

, 2013-03-19 13:00, pirms 12 gadiem
Mjā, bez Kukučkas slovākiem būs grūtāk.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-19 13:27, pirms 12 gadiem
F. Šulcs ir 3. rezultatīvākais čempionu līgā.