Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Salaspils HK" atsauc dalību

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Salaspils HK" atsauc dalību
"Salaspils HK" handbolistes
Foto: Ritvars Raits

Dalību no Latvijas sieviešu čempionāta finansiālu iemeslu dēļ atsauksi turnīra vājākā komanda "Salaspils HK", ziņo sacensību organizētāji.

Saskaņā ar 2009. gada čempionāta nolikumu, ja kāda no komandām atsauc dalību, visi spēļu rezultāti ar šīs komandas piedalīšanos tiek anulēti.

Šajā gadījumā "Salaspils HK" komandas 1. un 2. apļa spēļu rezultāti tiek anulēti, savukārt 3. apļa spēles tiek atceltas un veiktas izmaiņas čempionāta turnīra tabulā, kā arī statistikā (piemēram, visi gūtie vārti pret Salaspils vienību ir anulēti).

Līdzšinējās 11 aizvadītajās spēlēs salaspilietes bija piedzīvojušas 11 zaudējumus un turnīra tabulā pārliecinoši ieņēma pēdējo vietu.

Līdzīga situācija ir arī Latvijas 1. līgas čempionātā vīriešiem, jo pēc 1. apļa par dalības atsaukšanu paziņoja Ludzas "RSS" komanda. Tātad arī šajā turnīra kopvērtējuma tabulā un statistikas ailītēs tika veiktas attiecīgās izmaiņas.

Izmantotie resursi:
handball.lv