Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Veršakovs: "Daudz kļūdu un neiemestu metienu no sešiem metriem"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Veršakovs: "Daudz kļūdu un neiemestu metienu no sešiem metriem"
Sandris Veršakovs. Foto: LHF.

Pēc zaudējuma Baltijas handbola līgā Klaipēdas "Dragūnas" komandai ZRHK “Tenax Dobele” komandas galvenais treneris Sandris Veršakovs pie zaudējuma iemesliem minēja daudzās kļūdas un neiemestos metienus no sešiem metriem, bet Murjāņu sporta ģimnāzijas komandas galvenais treneris Arnolds Straume norādīja, ka zaudējuma Viļņas “VHC Šviesa” handbolistiem pievīlusi metienu realizācija.

Iepriekš informējām, ka Murjāņu sporta ģimnāzijas (MSĢ) handbola komanda, kas tikai sestdien debitēja Baltijas Handbola līgā, svētdien aizvadīja jau otro spēli, Lietuvas galvaspilsētā Viļņā mērojoties spēkiem ar kaimiņvalsts čempioni "VHC Šviesa". Spraigā cīņā jaunie murjānieši piedzīvoja zaudējumu ar 27:36 (12:18). Panākumu sēriju nespēja pagarināt Baltijas čempiones titulas īpašniece ZRHK "Tenax Dobele", kas svētdien Klaipēdā ar 28:35 (11:18) piekāpās Lietuvas vicečempionei "HC Dragunas".

“Agresīva spēle uz abām pusēm, bet mums jau izsenis ar Dragūnām ir tāds kā derbijs, tāpēc viņi mūs silti sagaidīja. Kārtīga spēle, kā handbolā pienākas. Šodien daudz kas nesanāca, mazliet samocīti. Kaut kāda maģija, daudz kļūdu un neiemestu metienu no sešiem metriem. Mēģinājām pietuvoties, bet beigās nesanāca. Kādam bija jāzaudē, šoreiz tie bijām mēs, bet gaidīsim Dragūnas ciemos arī pie mums,” pēc spēles sacīja ZRHK “Tenax Dobele” komandas galvenais treneris Sandris Veršakovs.

“Arī šodien puiši spēlēja labi, bet metienu realizācija ir tas, kas mūs ļoti pievīla. Pirmajā puslaikā, ko nesametām no sešiem metriem, arī pārādījās uz tablo – mīnus seši. Otrajā jau atspēlējāmies līdz mīnus viens, bet nobeigumā atkal salūzām, līdz ar to tāds rezultāts. Domāju, ka šosezon vēl savus punktus kaut kur paņemsim un ar katru spēli būs aizvien labāk,” sacīja Murjāņu sporta ģimnāzijas komandas galvenais treneris Arnolds Straume.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija