Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Kurš izvirzīsies vadībā – Jūrmalas sports vai LSPA?

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Kurš izvirzīsies vadībā – Jūrmalas sports vai LSPA?
Jānis Valeiko un Andris Molotanovs
(Foto: Reinis Lismanis/Sandra Škutāne)

Nedēļas nogales centrālajā spēlē Latvijas čempionātā handbolā svētdien 15. novembrī plkst. 13:00 Spuņņciemā tiksies “Jūrmalas sports” un “LSPA” handbolisti.

Aizvadītajās četrās Latvijas čempionāta spēlēs abas komandas vēl nav piedzīvojušas nevienu zaudējumu. “LSPA” vienība uzvarējusi Dobeles “Tenax” un “ASK”, bet “Jūrmalas sports” pagaidām tikuši galā tikai ar “ASK” handbolistiem. Šīs spēles uzvarētājs izvirzīsies turnīra vadībā.

Abām komandā iztrūkst vairāki pamatsastāva spēlētāji, kas sola rītdien sola interesantu cīņu. Par to vairāk pastāstīs abu komandu galvenie treneri:
Jānis Valeiko (Jūrmalas sports): “Rītdienas spēlei, protams, gatavojamies nopietni. LSPA ir teicami nokomplektēta komanda un arī šosezon nav zaudējusi. Tam, ka tik ilgi bijām tabulas galvgalī, gatavojāmies vairākus gadus. Vai būsim tur arī pēc rītdienas spēles - rādīs laiks. Par čempioniem ir vai nu jāpiedzimst, vai arī tam jānobriest. Žēl, ka mūsu cīņasspēju ietekmē traumas. Vēl vakardienas treniņā iedzīvojāmies vēl vienā. Šobrīd traumēti vai tikko pēc traumas ir 4 pamatsastāva spēlētāji. Kādi no viņiem dosies laukumā, taču spēlētāju formu tas būtiski ietekmē.”

Andris Molotanovs (LSPA): “Spēlei komanda sagatavojusies labi, tomēr ierindā nebūs divi pamatsastāva spēlētāji Artis Kurmēns un Kaspars Lisovskis, kā arī rezervists Kristaps Broks, kuri ir saslimuši. Tas samazina mūsu vienības spēku, rītdienas cīņu noteikti padarot daudz līdzvērtīgāku. Skatītājus gaida ļoti interesants mačs. Mūsu panākumu atslēga būs aktīvā aizsardzība. Svarīgi arī spēlēt nekļūdīgi un neļaut pretiniekiem aizskriet ātrajos uzbrukumos.”

Izmantotie resursi:
handball.lv
hk-lspa.lv

  +3 [+] [-]

, 2009-11-14 22:17, pirms 15 gadiem
LSPA!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-14 22:23, pirms 15 gadiem
LSPA!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-14 22:44, pirms 15 gadiem
LSPA!