Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Evara Klešnika klubam būs cits treneris

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Evara Klešnika klubam būs cits treneris
Pagājušā gada pavasarī GWD "Minden" komanda zviedra Ulfa Šefverta vadībā atgriezās Vācijas handbola 1. bundeslīgā, bet tagad viņa vietā pie komandas stūres stāsies kāds cits.

Vācijas 1. bundeslīgas rokasbumbas klubs GWD "Minden", kurā spēlē Evars Klešniks, atbrīvojis no darba galveno treneri zviedru Ulfu Šefvertu. Komandas menedžeris, bijušais Vācijas izlases galvenais treneris Horsts Bredemaijers uzskata, ka komandā ir nepieciešamas jaunas vēsmas.

Mindenas komanda cīnās par vietas saglabāšanu Vācijas 1. bundeslīgā, kurā tā tieši Ulfa Šefverta vadībā pagājušajā sezonā atgriezās. Kurš vadīs komandu sestdien kārtējā 1. bundeslīgās spēlē viesos pret TuS "N-Lubbecke" un kurš vispār būs jaunais galvenais treneris, tas vēl nav zināms.
Mindenas komanda diezgan labi sāka sezonu, taču tad sāka arvien dziļāk iestigt turnīra tabulas "pagrabā". Pēc gadu mijas tika zaudētas ļoti svarīgas spēles Noihauzenā un Esenē. Mindenas kluba vadība acīmredzot vairs neticēja, ka Šefverts spēs pacelt komandu gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.
"Mums kaut kas ir jāmaina, komandai ir nepieciešami jauni impulsi un cerams, ka trenera maiņa tādus ienesīs. Mēs esam pateicīgi Ulfam par paveikto, viņš aizvadīja mūsu komandā trīs sekmīgus gadus, taču ir jāmeklē jaunas vēsmas komandas snieguma uzlabošanai," teica Horts Bredemaijers.

Pašreiz GWD "Minden" ar 11 punktiem turnīra tabulā ieņem 15. vietu un atrodas pašā "aizas" jeb izkrišanas robežas malā.