Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Jūrmalas Sports" un "SK Latgols" gatavi pēdējam solim

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Jūrmalas Sports" un "SK Latgols" gatavi pēdējam solim
Kristaps Ence (Jūrmalas Sports) starp vaiņodniekiem
Foto: rekurzeme.lv

Nedēļas nogalē Latvijas Virslīgas handbola čempionāta ceturtdaļfinālos tiks aizvadītas izšķirošās spēles. Pirmo spēļu uzvarētāji "Jūrmalas Sports" un "SK Latgols" uzņems pretiniekus savās mājās.

Jau šovakar plkst. 19:00 Spuņņciemā "Jūrmalas Sports" otrajā spēlē tiksies ar "HK Vaiņode", bet rītdien plkst. 17:00 Ludzā otrreiz savā starpā spēlēs "SK Latgols" un "ASK/LU" komandas. Ja būs nepieciešama trešā spēle, tā tiks aizvadīta tajā pašā laukumā dienu vēlāk. Pusfinālā iekļūs komanda, kas sērijā izcīnīs divas uzvaras.

Aprīļa sākumā pirmajā ceturtdaļfināla spēlē "Jūrmalas Sports" izbraukumā ar 33:27 (17:13) izcīnīja uzvaru pār "HK Vaiņode" handbolistiem, savukārt "SK Latgols" Rīgā ar 30:28 (16:10) pieveica "ASK/LU" vienību. Gan Vaiņodes, gan Rīgas handbolistiem būs ļoti grūti izbraukumā izcīnīt divas uzvaras, lai varētu iekļūt pusfinālā. Šajā sezonā izbraukumā abas komandas nav izcīnījušas ne punktu.

Atgādinām, ka uzreiz pusfinālā iekļuva Dobeles "Tenax" un "LSPA" handbolisti. "SK Latgols" - "ASK/LU" pārā uzvarētājs spēlēs ar "LSPA", bet "Jūrmalas Sports" - "HK Vaiņode" dueļa labākā komanda tiksies ar regulārā turnīra uzvarētāju Dobeles "Tenax".

Rītdien 14. aprīlī ar spēli starp "SK Latgols" un regulārā turnīra uzvarētāju "Stopiņu NHK" sāksies arī izslēgšanas spēles Latvijas sieviešu čempionātā. Dienu vēlāk otrajā pusfināla pārī Dobelē plkst. 12:00 vietējā sporta skolas komanda spēlēs ar "LSPA" handbolistēm. Atbildes spēles attiecīgi tiks aizvadītas 21. un 22. aprīlī. Finālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Atgādinām, ka regulārajā turnīrā uzvarēja "Stopiņu NHK" komanda, otro vietu izcīnīja "LSPA", trešo - Dobeles SS, bet ceturto - "SK Latgols".

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

     [+] [-]

, 2012-04-14 10:54, pirms 12 gadiem
"Šajā sezonā izbraukumā abas komandas nav izcīnījušas ne punktu"

Te nu gan ir pilnīgākās muļķības sarakstītas...