Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Borodovskis rezultatīvs uzvarā, Kukšam savainojums

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Borodovskis rezultatīvs uzvarā, Kukšam savainojums
Elvijs Borodovskis. Foto: Mehn.

Pagājušajā nedēļas nogalē Elvijs Baradovkis aizvadījis rezultatīvu spēli un palīdzējis komandai uzvarēt Vācijas 3. līgā, uzvara arī Artūram Meikšānam Igaunijā, bet zaudējumu piedzīvoja Māris Veršakovs Itālijā. Savukārt Edgaram Kukšam savainojums un diemžēl sezona beigusies.

Evara Klešnika LIT 1912 II spēli nedēļas nogalē neaizvadīja, savukārt Elvija Borodovska pārstāvētā komanda aizvadīja kārtējo spēli ‘par vietas saglabāšanu’ Vācijas 3. līgā. TSG Hassloch izcīnīja uzvaru pret TSV Blaustein – 37:30. Borodovskis guva sešus vārtus.

Igaunijas komanda Polva Serviti ar Artūru Meikšānu sastāvā, aizvadītajā nedēļā izcīnīja uzvaru Igaunijas čempionātā, ar rezultātu 33:18 pārspējot HC Kehra/Horizon Pulp&Paper. Artūrs nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu.

Māris Veršakovs un Vikings Rubiera piedzīvoja zaudējumu, ar rezultātu 17:26 piekāpjoties Trieste komandai. Māris guva sešus vārtus. Šajā sezonā komandai atlikušas vēl trīs spēles, vienu no tām komanda aizvadīs 23. aprīlī pret 5. vietā esošo Pressano komandu.

Pirmo spēli par iekļūšanu Vācijas kausa izcīņā aizvadīja Edgara Kukša OHV Aurich, izcīnot uzvaru pret Team HandbALL Lippe II – 38:33. Kukša pleca savainojumu dēļ spēlē nepiedalījās un, kā situāciju komentēja pats Edgars, šajā sezonā laukumā viņš vairs nedosies.

Par Islandes klubā Hordur spēlējošo latviešu panākumiem jau ziņojām. Rolands Ļebedevs, Guntis Piļpuks un Endijs Kušners kļuvuši par Islandes pēc ranga otrās spēcīgākas līgas – Grill 66 Deildir čempioniem, tādējādi nākamajā sezona nodrošinot sev vietu augstākajā līgā – OLIS Deildir.

Izmantotie resursi:
handbvall.lv

     [+] [-]

, 2022-04-12 16:37, pirms 2 gadiem
Sen nebija par Borodovski dzirdēts. Atceros vēl no junioriem, kad prognozēja labu perspektīvu pieaugušajos. Labs augums, metiens. Kreilis, kas handbolā ir uz izķeršanu, cik saprotu.

     [+] [-]

, 2022-04-12 17:27, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Sen nebija par Borodovski dzirdēts. Atceros vēl no junioriem, kad prognozēja labu perspektīvu pieaugušajos. Labs augums, metiens. Kreilis, kas handbolā ir uz izķeršanu, cik saprotu.
Pareizi esi prognozejis.