Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Handbola līderu duelis Ludzā, skaties Sportacentrs TV

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Handbola līderu duelis Ludzā, skaties Sportacentrs TV
"SK Latgols" un "Tenax" tiksies trešo reizi sezonā
Foto: SK Latgols

Sestdien plkst. 17:00 Ludzā trešo reizi sezonā Latvijas Virslīgas čempionāta spēlē tiksies pagājušās sezonas finālisti "SK Latgols" un Dobeles "Tenax". Maču tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

Vēl svaigā atmiņā handbola līdzjutējiem ir abu komandu spēlē 26. janvārī Dobelē, kas noslēdzās neizšķirti - 29:29. Mača izskaņā starp abu komandu spēlētājiem izcēlās incidents, kā rezultātā vairāku spēļu diskvalifikācijas nopelnīja Gints Grandbergs (Tenax) un Sergejs Tretjakovs (Latgols).

Pēc tam "SK Latgols" handbolisti izbraukumā negaidīti ar 34:35 zaudēja "HK Vaiņode", bet Dobeles "Tenax" Rīgā ar 30:21 pārliecinoši pārspēja "ASK/LU" vienību.

Šo un vēl citu iemeslu dēļ mūs gaida vēl viena aizraujoša spēle. Uz maču Ludzā ieradīsies arī ar Dobeles "Tenax" atbalstītājiem pildīts autobuss, kuri centīsies atrast vietas pārpildītajās "SK Latgols" tribīnēs. Karsti ies ne tikai laukumā, bet arī tribīnēs.

Šīs spēles uzvarētājs visticamāk Latvijas Virslīgas čempionāta otro posmu noslēgs pirmajā vietā.

Vēl plkst. 18:00 sestdien Ogrē "HK Ogre" uzņems "LSPA/NB SAN" handbolistus. Rīdziniekiem arī šajā spēlē vēl nevarēs palīdzēt virkne pamatsastāva handbolisti - Artis Kurmēns, Guntars Lejnieks, Andis Ērmanis un Helmuts Tihanovs. Tā augstskolas komandai būs otrā spēle divu dienu laikā.

Uzvaras gadījumā "LSPA/NB SAN" nodrošinās garantētu pirmo vietu savā grupā un vietu ceturtdaļfinālā, savukārt ogrēniešiem vēl turpina cīņu par iekļūšanu nākamajā posmā un svarīgs ir katrs punkts.

Svētdien divas spēles notiks ASK sporta zālē, Rīgā - plkst. 17:30 "ASK/LU" spēlēs ar "HK Vaiņode", bet plkst. 19:15 pastarīšu duelī "RTU" uzņems "RVR/Garšu darbnīca" vienību.

Vēl pagājušajā nedēļas nogalē "ASK/LU" izbraukumā pārliecinoši ar 30:25 pieveica "HK Vaiņode". No abām vienībām tikai "ASK/LU" vēl saglabā teorētiskas iespējas uzreiz nodrošināt vietu pusfinālā, taču komandām nepieciešams iegūt arī vēl papildus pārliecību par saviem spēkiem, lai turpinātu cīņu par turnīra medaļām.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

Kura komanda izcīnīs uzvaru Ludzā?

  • 31

  • 19

  • 3


     [+] [-]

, 2013-02-09 09:47, pirms 11 gadiem
Kas komentēs? nu tik būs spēle. Nez vai Grandbergs atbrauks kā skatītājs...gan jau Tretjakovs būs gatavojies otrajam raundam Sportacentrs varētu arī nodrošināt iespēju kameru pavērst uz skatītājiem, ja nu paliek pavisam karsti (lasīt interesanti)!

  +1 [+] [-]

, 2013-02-09 11:49, pirms 11 gadiem
Sportacentrs varētu rādīt bez atkārtojumiem (atkārtojumus var patīt atpakaļ mājās), lai var redzēt visu, kas notiek laukumā.... NOŽĒLOJAMI, ja uz handbolu iet ar domu izkauties, nevis baudīt šo lielisko spēli. ';

  +1 [+] [-]

, 2013-02-09 13:01, pirms 11 gadiem
nezinu, cik tas ir sarežģīti, bet atkārtojumus spēles laikā vajadzētu rādīt, bet paralēli mazā lodziņā (piem. augšējā labajā stūrī) rādot arī tiešraides bildi.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-09 19:54, pirms 11 gadiem
Kautiņu nebija.. Grandbergs apdzēries auroja ar pārējiem Dobeles faniem

     [+] [-]

, 2013-02-10 03:37, pirms 11 gadiem
Kas tu bled kāds alkometrs?

  -1 [+] [-]

, 2013-02-10 08:58, pirms 11 gadiem
chadajsbabajs un kāpēc gan ne? kad krīt no kāpnēm un visu priekšā dzer..pātraukuma laikā maurojot visādas stullbības un gandrīz neturoties uz kājām, nu nē,beidz...tās laikam bij vnk emocijas