Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ziemeļos zaudējums, dienvidos uzvara

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Ar mainīgām sekmēm pret līgas debitantiem abās Vācijas 2. bundeslīgas zonās cīnījušās latviešu pārstāvētās handbola komandas "EHV Aue" un "Dessau Rosslauer HV".

Dienvidu zonā Ivara Serafimoviča, Valda Gūtmaņa un Mareka Skabeiķa "EHV Aue" ar 32:27 (13:13) pieveica "HSC Coburg" komandu, izcīnot ceturto uzvaru sešās spēlēs. Latvieši bija vieni no rezultatīvākajiem komandas spēlētājiem, gan Gūtmanim, gan Serafimovičam gūstot pa pieciem vārtiem.

Ziemeļos trešo zaudējumu piedzīvoja Mārtiņa Līberga (attēlā) un Armanda Uščina "Dessau Rosslauer HV", kas cieta zaudējumu 29:30 (13:15) pret "TSV Hannover-Anderten" handbolistiem. Lībergs bija komandas rezultatīvākais spēlētājs, gūstot deviņus vārtus un nopelnot četras soda minūtes, savukārt trešais rezultatīvākais ar 5/1 gūtajiem vārtiem bija Armands Uščins.

Pēc aizvadītajām sešām spēlēm "EHV Aue" dienvidu zonā pašlaik ieņem piekto vietu, savukārt Desavas komanda ir septītā ziemeļo zonā.

Izmantotie resursi:
www.toyota-handball-bundesliga.de

  +1 [+] [-]

, 2007-10-08 18:39, pirms 17 gadiem
Izlasīju pusi no raksta, un tikai tad sapratu, ka runa ir par rokasbumbu... Cik zinu, žurnalistam jāpasniedz sava raksta nozare jau ievadā.

P.S. Kauns protams, ka nepārzinu Vācijas rokas bumbas līgas. Kauns arī par to, ka bundeslīga man asocējas ar vācu futbolu... Tāpat nezinu arī šos latviešu spēlētājus, diemzēl... Bet tomēr, varēja tachu jau ievadā piemineet, par ko runa... Savādāk, nesapratu, par kuru sporta veidu runa... Ne par visiem cilvēki interesējas...

     [+] [-]

, 2007-10-08 21:59, pirms 17 gadiem
Yurchix, sorry piecus rakstus pēc kārtas par handbolu rakstīju, šitam aizmirsu piemest...

un tev pilnīga taisnība, ka ievadā jābūt sporta veidam paldies