Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

Ogres handbolisti sezonai gatavi

Ogres handbolisti sezonai gatavi
"Ogres SC" meiteņu handbola komanda
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šovakar Latvijas 2010.gada handbola čempionātu uzsāks sieviešu komanda "Ogres SC" kura savā laukumā uzņems "LSPA" handbolistes. 10.oktobrī savu pirmo spēli aizvadīs "Ogres SC" vīri, kuru pirmie pretinieki būs SK "Latgols".

Komandas pārstāvis Andrejs Sosnars atklāja, ka bronzas medaļnieču - "Ogres SC" meiteņu vienībā, šosezon acīmredzot nespēlēs viena no līderēm – Jolanta Bicka, kura devusies strādāt aiz Latvijas robežām. Laukumā nespēs palīdzēt arī vēl viena teicama uzbrucēja – Ina Gundega, kurai nav izdevies tikt galā ar kājas traumu. Toties atkal ierindā pēc izlaistās sezonas atgriezīsies Ilze Molotanova. Komandai ir pastiprinājums arī vārtsargu līnijā – ogrēnietēm pievienojusies Jana Zamoreva, kura pagājušajā sezonā aizstāvēja "Salaspils" krāsas.

"Ogres SC" vīriešu komanda gadu no gada turpina progresēt, pagājušajā sezonā pakāpjoties jau uz 5.vietu. Ogrēniešu sastāvā turpinās spēlēt lielākais pretinieku vārtsargu bieds - dvīņubrāļi Laganovski – Arvis un Artis. Interesanti, ka komandā tagad būs vēl viena "brāļu kompānija" – Jurim Pozņakam, kurš vēl turpina dziedēt traumu, pievienojušies veseli divi viņa brāļi – Andris un Jānis. Jānis Pozņaks līdz šim vairāk bija pazīstams basketbolistu aprindās – vēl pagājušajā vasarā viņš kandidēja uz vietu Latvijas nacionālās basketbola izlases sastāvā. Runājot par Jāņa panākumiem handbola laukumā, Sosnars atzina, ka meistars no debesīm, protams, nekrīt, tomēr zināms progress viņa izaugsmē jau ir – vismaz aizsardzībā tāda auguma (205 cm) īpašnieks lieti noder.

"Ogres SC" ir vēl divi jaunieguvumi – pieredzējušie Ojārs Skadiņš un Raimonds Ozoliņš. Ir arī zaudējumi – tieši tāpat kā Bicka uz ārzemēm lai strādātu devies arī ogrēniešu līnijas spēlētājs Artūrs Svārups.

Gatavojoties čempionātam, "Ogres SC" vīriešu komanda aizvadīja pārbaudes spēli ar "Tenax/Dobele" handbolistiem. Lai arī cik tas būtu negaidīti, ogrēnieši savus titulētos pretiniekus pārliecinoši pieveica, pie tam viņu laukumā – 34:27. Lai arī dobelnieku komandas priekšnieks Ivars Zariņš pēc tam apgalvojis, ka mājiniekiem neesot spēlējuši seši pamatsastāva vīri, panākuma nozīmi tas nemazina, jo arī Ogres handbolisti nebija labākajā sastāvā. Andrejs Sosnars pastāstīja, ka "Ogres SC" jau no pirmajām spēles minūtēm izvirzījās vadībā un savu pārsvaru droši noturēja. Komandas sadarbība gan vēl bijusi tālu no vēlamā, šoreiz visu izšķīruši ātrie uzbrukumi un tas, ka ogrēnieši izskatījušies fiziski labāk sagatavojušies.

Ogres handbolistiem ir vēl viens svarīgs jaunums – beidzot nodibināts Ogres handbola klubs. 10.oktobrī, pēc tam, kad Ogres sporta hallē savus mačus būs aizvadījušās abas "Ogres SC" komandas, interesenti ir aicināti uz kopsapulci, kurā tiks spriests par jaunizveidotā kluba mērķiem un uzdevumiem.


, 2009-10-07 19:24, pirms 15 gadiem
RTU arī!
, 2009-10-07 19:47, pirms 15 gadiem
ogreniešiem superlabu sezonu , lai spēks ir ar jums
, 2009-10-07 20:30, pirms 15 gadiem
cik dzirdēju, tad bermudā ieeja pa brīvu
, 2009-10-07 20:38, pirms 15 gadiem
students32 rakstīja: cik dzirdēju, tad bermudā ieeja pa brīvu
ir gan par brīvu
, 2009-10-07 21:55, pirms 15 gadiem
tātad gatavi
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

MSĢ pieveic ludzāniešus un iekļūst Latvijas kausa finālā

Šodien Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komanda, kura ar 38:21 izbraukumā pieveica Ludzas “Latgols” vienību. Jau pēc nedēļas kausa izcīņas finālā Rīgā spēkosies “MSĢ” pret “HK Ogre/Hydrox”.
Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Ar veiksmīgu otro puslaiku Latvijas kausa pusfinālu handbolā sasniedz MSĢ

Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā iekļuvuši Murjāņu sporta ģimnāzijas handbolisti, kuri vakar kvalifikācijas 2. kārtā pārspēja “ASK Zemessardze/LSPA” komandu ar 31:25. Sestdien murjāniešiem paredzēta pusfināla cīņa Ludzā pret “SK Latgols”.