Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" nodrošina pirmo vietu Baltijas līgā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Dinamo" nodrošina pirmo vietu Baltijas līgā
Foto: dinamohandball.by

Par Baltijas līgas regulārā turnīra uzvarētājiem kļuvuši Minskas "Dinamo" handbolisti, kas nedēļas nogalē pieveica Igaunijas un Somijas spēcīgākās komandas.

Sestdien "Dinamo" ar 35:25 (15:11) pieveica Igaunijas čempionāta līderus "Polva Serviti", bet dienu vēlāk baltkrievi tika galā arī ar Somijas spēcīgāko vienību "Riihimaen Cocks" - 35:29 (18:11). Lai arī "Dinamo" vēl atlikušas aizvadīt divas spēles ar Igaunijas "HC Kehra" komandu, pārējām vienībām Minskas klubs palicis neaizsniedzams.

Sešās spēlēs "Dinamo" handbolisti izcīnījuši piecas uzvaras, bet vienīgo punktu zaudējuši pret Latvijas čempionāta līderi "LSPA", kas turnīra tabulā ieņem ceturto vietu. Piektajā vietā ir Kehras komanda, taču, ja igauņiem izdosies uzvarēt abās spēlēs "Dinamo" handbolistus, komanda var nobīdīt zemāk arī vienīgo Latvijas klubu.

Līdz ar to par iekļūšanu "Final 4" ir drošas Minskas "Dinamo", "Riihimaen Cocks" un "Polva Serviti" komandas, savukārt "LSPA" vienībai vēl ir jāgaida vismaz viens "HC Kehra" komandas zaudējums. Kur un kad notiks “Final 4″ vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
baltichandball.com