Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" tiksies ar Somijas čempionāta līderiem

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" tiksies ar Somijas čempionāta līderiem
Artis Kurmēns
Foto: Sandra Škutāne, hk-lspa.lv

Svētdien plkst. 15:30 Latvijas spēcīgākā komanda "LSPA" aizvadīs sesto Baltijas handbola līgas maču, izbraukumā tiekoties ar Somijas meistarsacīkšu līderiem "Riihimaen Cocks".

Somijas čempionāta 17 aizvadītajās spēlēs "Riihimaen Cocks" vēl nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu, savukārt trīs Baltijas līgas mačos Latvijas komandas pretinieki izcīnījuši vienu uzvaru trīs spēlēs. Vakardienas mačā somi savā laukumā sīvā cīņā ar 25:28 (12:14) zaudēja Baltkrievijas čempioniem Minskas "Dinamo".

Lielu atbalstu somiem sniedza viņu līdzjutēji, uz kuriem mājinieki cer arī šodien. Rezultatīvākais Somijas komandas rindās vakardien bija igaunis Valdars Nodla, kurš guva astoņus vārtus, bet septiņas reizes precīzs bija Kristo Jarve. Rezultatīvākais Somijas čempionāta spēlētājs Tēmu Tamminens (176 vārti 16 spēlēs) guva vien trīs vārtus.

Mūsu komandai izbraukuma mačā nevarēs palīdzēt Egils Politers un Kristaps Broks, bet rezultatīvākie vienības spēlētāji Artis Kurmēns (37 vārti), Andis Ērmanis (21/8) un Edgars Vadzītis (20) būs ierindā.

"Mēs esam gatavi šai cīņai," teica "LSPA" galvenais treneris Andris Molotanovs. "Iepriekšējo Baltijas līgas spēlē pret Kehras komandu aizvadījām ļoti labi, iegūstot pozitīvas emocijas un pašpārliecinātību. Turklāt šajā mačā laukumā pēc savainojuma sadziedēšanas spēlēs mūsu saspēles vadītājs Kaspars Lisovskis."

Iepriekšējā Baltijas līgas mačā rīdzinieki svinēja uzvaru pār Igaunijas čempioniem "HC Kehra" ar 39:28. "Pret Kehru mēs samazinājām savu kļūdu skaitu, kā arī veiksmīgi realizējām spēles plānu," panākuma atslēgu min Molotanovs. "Līdzīgā veidā jāspēlē arī pret "Riihimaen Cocks". Jāneitralizē pretinieku ātrie uzbrukumu, un, ja tas izdosies, mums ir labas izredzes uzvarēt."

Somijas komandai "LSPA" ir noslēpums. "Uzvara pār Kehras komandu liecina, ka Rīgas komanda ir labā formā un pret viņiem nedrīkst attiekties nenopietni," secina "Riihimaen Cocks" galvenais treneris Raivo Lāsts. Tā kā "LSPA" ir gados jauna komanda, mēģināsim izsist viņus no ritma un realizēt savu mača plānu."

Izmantotie resursi:
hk-lspa.lv
baltichandball.com
cocks.fi

Kura komanda svinēs uzvaru šovakar?

  • 29

  • 35

  • 4


  +3 [+] [-]

, 2010-02-07 09:52, pirms 14 gadiem
lai veicas

  +2 [+] [-]

, 2010-02-07 10:34, pirms 14 gadiem
veixmi

  +1 [+] [-]

, 2010-02-07 11:52, pirms 14 gadiem
Kristap, kā veicas Atašienas Murkšķa palaišanas svētkos? Murkšķis ēnu ieraudzīja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-07 12:36, pirms 14 gadiem
Interneta spēli varēs kaut kur redzēt?

     [+] [-]

, 2010-02-07 13:53, pirms 14 gadiem
Gaiļu fani vienkārši noēdīs vietējos fanus... Tādi feinie un fanu atribūtika ar šiem normāla...