Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jūrmala un Ogre dalīs sešinieku Sportacentrs TV, "LSPA/NB SAN" un "Tenax" - punktus Baltijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Jūrmala un Ogre dalīs sešinieku Sportacentrs TV, "LSPA/NB SAN" un "Tenax" - punktus Baltijā
"HK Ogre" galvenais treneris Andris Molotanovs ar komandu
Foto: Ritvars Raits

Izšķirošo spēli par iekļūšanu Latvijas Virslīgas čempionātā ceturtdaļfinālā sestdien plkst. 18:00 Ogrē aizvadīs "HK Ogre" un "Jūrmalas Sports" handbolisti. Šo maču video tiešraidē demonstrēs Sportacentrs TV.

Uzvaras gadījumā "HK Ogre" nodrošinās vietu ceturtdaļfinālā, savukārt "Jūrmalas Sports" zaudēs jebkādas cerības uz iekļūšanu tajā. Iepriekšējās divās savstarpējās turnīra spēlēs Spuņņciemā abas komandas uzvaras dalījušas uz pusēm. Šī būs pirmā reize čempionātā, kad jūrmalnieku un ogrēniešu divcīņa notiks Ogrē.

Savā laukumā "HK Ogre" handbolisti nav zaudējuši kopš 2012. gada 15. decembra, kad mājinieki ar 28:38 atzina čempionu, "SK Latgols" pārākumu.

Baltijas līgas spēles aizvadīs "LSPA/NB SAN" un Dobeles "Tenax" handbolisti. Augstskolas vienība spēlēs Igaunijā un Somijā, bet dobelnieki divus mačus aizvadīs savā laukumā.

Latvijas komandas jau zaudējušas jebkādas reālas cerības kvalificēties Baltijas līgas "FINAL4", taču nevienam pretiniekam mūsējie punktus negatavojas dāvināt. Rīdzinieki sacentīsies ar "HC Kehra" un "Riihimaen Cocks" vienībām, savukārt "Tenax" - ar Kauņas "Granitas" un līderi Minskas SKA (abas spēles sāksies plkst. 14:00 Dobeles sporta hallē).

Tieši pret Kehras vienību, ar kuru brīvdienās spēlēs "LSPA/NB SAN", dobelnieki izcīnīja pirmo uzvaru pār ārzemju vienību Baltijas līgas divu sezonu laikā. Augstskolas komandas sastāvu šajos mačos papildinās trīs "RTU" vienības spēlētāji - Roberts Freibergs, Māris Grēberis un Kaspars Piševs. Izredzes izcīnīt punktus šajos mačos ir abām mūsu vienībām.

Ludzā un Aizkrauklē tiks aizvadītas pēdējās regulārā turnīra Latvijas Virslīgas čempionāta spēles sievietēm. Neskatoties uz šo maču iznākumiem, "Stopiņu NHK" un "LSPA" vienības jau nodrošinājušas vietu pusfinālā, savukārt pārējās komandas tiksies ceturtdaļfinālā. "SK Latgols" spēlēs ar "Salaspils HK", bet Dobeles SS ar "Skrīveri". Pusfinālā iekļūs komandas, kas uzvarēs divu maču summā.

"SK Latgols" savā laukumā spēlēs ar "Salaspils HK" un "Stopiņu NHK", bet "Skrīveri" pie sevis uzņems Dobeles SS handbolistes.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv
Baltic Handball league | News