Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Mikelsons ievēlēts Golfa Slavas zālē

Jānis Pārums

Mikelsons ievēlēts Golfa Slavas zālē
Fils Mikelsons
Foto: AFP/Scanpix

Titulētais amerikāņu golfa spēlētājs Fils Mikelsons ceturtdien tika ievēlēts Pasaule Golfa Slavas zālē. Oficiālā iekļaušana Slavas zālē notiks 2012.gada 7.maijā Floridā (ASV), vēsta ziņu aģentūra AP.

Golfa Slavas zālē var ievēlēt spēlētājus, kam ir vismaz 40 gadu. Mikelsons 40 gadu jubileju nosvinēja pērn jūnijā. Balsojumā par Mikelsona iekļaušanu balsoja 72% delegātu. Pats golferis, kurš šobrīd spēlē "Singapore Open", atzina, ka viņam ir liels gods kļūt par Golfa Slavas zāles biedru. Viņš arī piebilda, ka cer izcīnīt vismaz 11 uzvaras PGA turnīros, tādejādi palielinot uzvaru skaitu karjerā līdz 50.

Profesionāļa karjeru Mikelsons sāka 1992.gadā un kopš tā laika izcīnījis trīs uzvaras "Masters Tournament" un vienu PGA čempionātā. PGA tūres sacensībās Mikelsons guvis 39 panākumus. Viņš ir viens no pelnošākajiem golferiem pasaulē, kurš ilgu laiku atradies pasaules golfa ranga otrajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
AP