Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2455, Did:0, useCase: 3

Zināmi labākie „Galda hokeja” spēlētāji

Mārtiņš Sīlis
Mārtiņš Sīlis

Zināmi labākie „Galda hokeja” spēlētāji
Foto: M.Sīlis.

Sestdien, 8.maijā, Liepājas Olimpiskajā centrā tika noskaidroti labākie „Galda hokeja” spēlētāji. Veiksmīgākie Liepājas Atklātā galda hokeja čempionāta spēlētāji izrādījās Skrundas galda hokeja kluba pārstāvji Edgars Mucenieks, Ivo Pīlagers un Arnis Vītols.

Sacensības sākās sestdienas pēcpusdienā ap pulksten 15.30, kā tas tika plānots jau iepriekš.

Kopā sacensībās piedalījās 22 dalībnieki.

Dalībnieki tika sadalīt četrās grupās divās pa pieciem un divās pa sešiem spēlētājiem. Katrā grupā katrs ar katru izspēlēja divus apļus tādejādi noskaidrojot četrus labākos no katras grupas, kas turpināja sacensības izslēgšanas spēlēs.

Izslēgšanas spēles bija aizraujošas un azartiskas ne tikai spēlētājiem, bet arī skatītājiem bija ko redzēt.

Savukārt par īpašu sacensību izvērtās pirmais pusfināls, kurā tikās Skrundas galda hokeja kluba treneris Arnis Vītols un viņa audzēknis Edgars Mucenieks. Ar 3:0 skolnieks pārspēja savu meistaru. Bet otrajā pusfinālā tikās Edgars Vītols ar Ivo Pīlageru. Ar 5:3 uzvaru un iekļūšanu finālā svinēja Ivo.

Cīņā par trešo vietu liktenis kopā bija savedis Arni Vītolu ar dēlu Edgaru Vītolu. Sīvā mačā tikai papildlaikā ar 4:3 pārāks bija pieredzes bagātākais – Arnis.

Finālā Edgars Mucenieks salīdzinoši viegli tika galā ar Ivo Pīlageru (8:1).

Pirmo trīs vietu ieguvēji tika pie vērtīgām balvām no SK „Liepājas Metalurgs”, „SPORTLAND”, sarunu kartes „Amigo”, „Čili Pica” un „Zepter”.

Sacensību uzvarētājs jau ir ar zināmu pieredzi un viņa uzvara ir likumsakarīga, jo Edgars Mucenieks ir ne tikai piedalījies vairākos Latvijas čempionātos, bet arī pārstāvējis Latviju Eiropas un Pasaules junioru čempionātos, izcīnot 9. un 10. vietu 100 dalībnieku konkurencē.

     [+] [-]

, 2010-05-10 14:29, pirms 14 gadiem
Kāda velna pēc galda hokejs ir pēdiņās?!

  -1 [+] [-]

, 2010-05-10 15:36, pirms 14 gadiem
Man personigi riebjas STIGA hokeja kvalitāte. Ja kāds atceras krievu laikā bija hokejs par 12 rubļiem ar lampiņām vārtos un tablo.Lūk uz tā var uztrenēt meistarību un rīkot chempionātus.Vai kāds esot Krievijā nav viņus redzējis,vai viņus vispār ražo.Varbūt kādam ir un viņš grib pārdot(krieviem bija vairāki modeļi ,bet ne visi bija labi).